Avslører viktig råd fra Jürgen Klopp

Den nybakte seriemesteren Steven Gerrard tok med seg råd fra Jürgen Klopp på veien mot suksess.

4. mai 2021 kl 22.33Jens Bessesen

Steven Gerrard avslører i et intervju med Sky Sports, gjengitt av Independent, at han har tatt med seg et viktig råd han fikk fra Jürgen Klopp før han tok over som Rangers-manager. 

– Jeg husker en samtale jeg hadde med Jürgen om det å være manager. Det var før jeg fikk jobben. Jeg spurte hva som var det viktigste jeg kunne ta med meg, og hva han kunne si for å hjelpe meg fremover, sier han. 

– Han sa at man alltid skal prøve å være så balansert så mulig. Nå vet jeg nøyaktig hvorfor han sa det. Fordi denne reisen tar deg gjennom alt - utrolige følelser begge veier, sier Gerrard.

Enorm sesong

Han har virkelig imponert som Rangers-manager, og denne sesongen har de været helt suverene i ligaen. Med to kamper igjen av sesongen har de vunnet 30, spilt seks uavgjort og ikke tapt en eneste kamp. Senest ble det 4-1-seier over byrivalen Celtic, som hadde vunnet de ni foregående ligagullene. Nå er Rangers 23 poeng foran. 

Eneste skår i gleden var at Rangers røk ut i den skotske cupens semifinale da de tapte på straffekonk mot St. Johnstone, for også i Europa League har det gått bra - der tok de seg helt til åttedelsfinalen. 

– Jeg er utrolig stolt over det vi har oppnådd. Jeg skal nullstille i sommer og gjøre alt jeg kan for å gjøre gruppen så sterk og konkurransedyktig som mulig. Jeg har ambisjoner med denne klubben. Jeg vil prøve å komme til Champions League og forsvare ligatittelen med alt vi har, og jeg vil rette opp det som skjedde i cupen, sier han. 

– Jeg vil komme tilbake i forsesongen med muligheten for suksess, det er alt jeg ber om. Forhåpentligvis får jeg støtte hos styret, og så kan vi «go again», sier Gerrard.