– Dette hadde ingenting med Liverpool å gjøre

Ole Gunnar Solskjær hevder at han ikke stilte med B-laget mot Leicester fordi han hadde torsdagens kamp mot Liverpool i tankene.

11. mai 2021 kl 23.31Einar Kvande

Ole Gunnar Solskjær viftet med det hvite flagget og forærte byrival Manchester City ligatittelen da han stilte med et svært B-preget mannskap mot Leicester i kveld, inkludert de to 18-åringene Amad Diallo og Anthony Elanga. Manchester United-manageren hadde byttet ut hele 10 spillere i startoppstillingen fra søndagens seier over Aston Villa, og hans nykomponerte ellever tapte til slutt 2-1 for Brendan Rodgers sitt mannskap.

Resultatet gjør at det nå blir betydelig vanskeligere for Liverpool å sikre seg en plass blant topp fire, og dermed deltakelse i Champions League neste sesong. Etter matchen sa Solskjær at laguttaket hans ikke hadde noe med Liverpool eller kampen mot dem på torsdag å gjøre.

Liverpool, som maksimalt kan sanke tolv poeng til ved å vinne sine fire gjenstående kamper, er nå sju poeng bak Chelsea på fjerdeplass og ni poeng bak Leicester på tredjeplass. De røde har en kamp til gode på Chelsea og to kamper til gode på Leicester.

– Dette var ikke en kveld der vi tenkte på Liverpool. Jeg er skuffet, for vi kunne ha tatt et poeng mot slutten, sa Solskjær etter kampen mot Leicester.

– Vi kan ikke få det slik som det her en gang til. Vi kan ikke spille torsdag, søndag, tirsdag, torsdag. Det er umulig. Det var grunnen til at vi gjorde alle endringene på laget. Det er uhørt. Det er umulig for spillerne å prestere på dette nivået når de må spille torsdag, søndag, tirsdag, torsdag.