– En god kamp, intens, slik en kamp skal være

Jürgen Klopp var en blid herremann etter sin første seier på Old Trafford.

13. mai 2021 kl 23.54Einar Kvande

Jürgen Klopp har ventet lenge på sin første seier på Old Trafford, men den kom da Liverpool trengte det som aller mest for å holde liv i Champions League-håpet. Og tyskeren la ikke skjul på at denne seieren smakte ekstra godt.

– Det var en flott fight. En god kamp. Intens, slik en kamp skal være. Det var min første seier på Old Trafford. God timing vil jeg si. Vi trengte dette. Vi kjempet hardt for seieren, og vi fortjente det, sa Liverpool-manageren til Sky Sports etter kampen.

– Det var herlig, var det ikke, la han til med et smil.

– Etter 20 minutter klarte vi å få kontroll over kampen. Vi gjorde det vi ønsket, og det ble bedre i andre omgang. Jeg så mange gode prestasjoner der ute i kveld. Trent var god. Han var i knallform i kveld. Han var omtrent overalt.

Sur Sadio

Klopp vraket Sadio Mané før kampen, og valgte å starte med Diogo Jota isteden, noe Mané viste tydelig at han ikke likte da han ikke tok i mot neven fra Klopp etter matchen.

– Jeg tok avgjørelsen i går om å spille Diogo på bekostning av Sadio. Det er ikke noe problem. Alt er fint. 

Om oppførselen til Mané etter kampen hadde tyskeren dette å si.

– Det er ikke noe problem. Jeg tok en sen avgjørelse på trening i går. Guttene er vant til at jeg vanligvis forklarer hvorfor jeg gjør slike ting, men denne gangen hadde jeg ikke tid til det. Dette går fint.