For tredje gang under Klopp må Liverpool vinne sesongens siste kamp for å kvalifisere seg til Champions League

De røde klarte det ved begge de to andre anledningene.

22. mai 2021 kl 23.28Einar Kvande

Når Liverpool er vertskap for Crystal Palace søndag ettermiddag er det tredje gang i Klopp-æraen at Liverpool må vinne sesongens site kamp for å kvalifisere seg til Champions League.

Middlesbrough og Brighton ble slått i henholdsvis 2017 og 2018 for å nå det målet, og nå håper Klopp på en repetisjon mot Palace.

– Middlesbrough, Gini Wijnaldum, flott mål, og slike ting. Det var en viktig kamp, minnes tyskeren til Liverpoolfc.com.

– Vi har spilt mange viktige kamper mot slutten av sesongen. Slik er det. Selv om du har erfaring med det, betyr ikke det at du alltid er klar for det. Men vi vil være klare.

– Vi har kjempet så hardt for å komme i denne posisjonen, så vi vil gi absolutt alt. Om vi vil spille vår beste fotball? Jeg vet ikke. Vil vi gi absolutt alt? Definitivt.

– 10 000 høres fantastisk ut

Klopp gleder seg til å gå ut på Anfield foran 10 000 tilskuere i morgen. 

– Vekommen skal de være. Jeg kan nesten ikke vente.

– Hvor har de vært hele denne tiden? Jeg har mange spørsmål! Hvorfor måtte vi gjøre alt dette uten dere?

– Dette er de beste nyhetene vi har fått på lang, lang tid, om jeg skal være ærlig. At vi kan gjøre dette. Dersom noen hadde sagt til meg for noen år siden at vi skulle spille foran 10 000 tilskuere på Anfield vill jeg ikke skjønt noen ting. Da ville jeg trodd at vi virkelig var inne i en dårlig periode. Men nå høres 10 000 på Anfield fantastisk ut, og det er det. Jeg gleder meg til å gå ut og se opp mot tribunene. De skal benytte alle fire sider av stadion, ikke sant?

– De 2000 vi hadde i desember var veldig imponerende. Så jeg gleder meg veldig til 10 000 nå.