Southampton må klare seg uten flere sentrale spillere på lørdag

Ralph Hasenhüttl får ikke stilt sitt beste lag mot de røde.

6. mai 2021 kl 15.17Arild Skjæveland

Lørdag skal Liverpool endelig spille kamp igjen, når Southampton kommer til Anfield. De røde tapte på St. Mary’s i januar, og forhåpentligvis kan Jürgen Klopp sitt lag få revansjen og holde liv i drømmen om topp fire-plassering denne sesongen.

Ralph Hasenhüttl har flere sentrale spillere ute når han tar med laget sitt til Anfield. Hans kanskje viktigste spiller, Danny Ings, er ute.

– Vi har fortsatt ikke Ingsy tilgjengelig. Han har fortsatt noen problemer, bekreftet manageren til Southamptons offisielle nettsider. 

– Bertrand er fortsatt ute med en leggskade. Ori (Romeu) kan kanskje komme tilbake sammen med laget neste uke. Han har hatt en skann og det ser greit ut, sier han videre.

– Vi har en kamp mot Palace på tirsdag, så kanskje vi kan ta en kikk på Ings da. Det er bra at vi har så mange spillere som mulig tilgjengelig.

Misfornøyd med dommerstanden

Takumi Minamino får ikke spille, ettersom han er lånt ut fra Liverpool. En som er tilgjengelig, er Jannik Vestergaard. Danskens røde kort mot Leicester har blitt trukket tilbake, etter at Southampton klaget. Østerrikeren er ikke fornøyd med dommerstanden.

– Det er veldig skuffende, for det er andre gang det skjer denne sesongen. I begge kampene har det hatt stor innflytelse på kampen vår. Det er grunnen til at vi har VAR, og de gjør rett og slett ikke jobben sin godt nok om jeg skal være ærlig.

Liverpool - Southampton spilles lørdag kl. 21.15, og vises på TV 2 Sport Premium og Sumo.