– Jeg hadde håpet å spille mange flere år i klubben

Gini Wijnaldum tok farvel med supportere og lagkameratene etter fem år i klubben.

23. mai 2021 kl 19.37Jens Hapnes Rege

Etter fem år i klubben, triumfer i Champions League, Premier League og vm for klubblag, samt flere minneverdige øyeblikk i Liverpools nyere historie tok Gini Wijnaldum farvel med Liverpool etter kampen mot Crystal Palace søndag kveld. 

Før kampen lettet han på sløret rundt kontraktsituasjonen, og fortalte at dette sannsynligvis var farvel med klubben.

– Sånn det ser ut nå er dette farvel. Klubben og jeg har ikke blitt enige om en ny kontrakt, og i juli er kontrakten min over, sa han i et intervju med Sky Sports før kampen. 

Takker av som en legende

Etter kampen ble det enda mer tydelig at dette var Ginis farvel med klubben. 

30-åringen mottok et bilde som en gave og en påminnelse for hans rolle i historien til klubben, og mottok æresvakt fra lagkameratene og trenerne. 

Den trofaste nederlenderen var tydelig rørt da han ble intervjuet av Sky Sports etter kampen. 

– Jeg kjemper mot tårene nå. Folkene i Liverpool og i klubben og lagkameratene mine har bare vist meg kjærlighet i løpet av mine fem år i klubben, og jeg kommer til å savne dem. 

– Jeg håpet å spille mange flere år i klubben, men det gikk annerledes. Jeg tror Gud hadde andre planer for meg. Nå starter et nytt eventyr, avslører han.

Avtale med Klopp

Wijnaldum avslører en slags avtale han og Klopp gjorde før han signerte, som utvilsomt har blitt utfylt i løpet av hans fem år i klubben. 

– Jeg visste at jeg kom til en stor klubb som prøve å fornye laget. Jeg husker at jeg satt i et lite rom med manageren og sa at jeg stolte på at vi ville vinne trofeer hvis jeg kom til Liverpool. Jeg er glad det gikk slik - det hadde vært vondt å forlate klubben uten et trofe. 

TÅREVÅT AVSKJED: Det var en tydelig rørt Gini Wijnaldum som tok farvel med Anfield-publikumet.

TÅREVÅT AVSKJED: Det var en tydelig rørt Gini Wijnaldum som tok farvel med Anfield-publikumet.

Han forteller om et spesielt bånd med supporterne fra første stund. 

– Det er veldig spesielt. Allerede i den første sesongen sang supporterne navnet mitt, fordi jeg ga alt for klubben hver uke. Jeg ga alt for klubben, og jeg tror det er derfor jeg hadde et spesielt bånd med supporterne. 

Takk for alt, Gini Wijnaldum - en ekte Liverpool-legende!