Spillerbørs:Verdig avskjed for Gini da Thiago viste at han er blitt husvarm

Det var solide prestasjoner i alle lagdeler da Liverpool gjorde jobben på profesjonelt vis mot Crystal Palace.

Alisson Becker7

Har et par bra redninger tidlig i kampen, og er sikker på et frispark i sluttminuttene. Blir ellers ikke satt på de store prøvene.

Trent Alexander-Arnold7

Frisparkfoten var ikke helt innstilt, men var livlig offensivt og sikker defensivt.

Rhys Williams6

Har en litt shaky start defensivt, og burde ha scoret når han får står umarkert på Robertsons gode corner i første omgang. Spiller seg opp utover i kampen, og innsatsen er det ikke noe å utsette på.

Nathaniel Phillips6

Er på hæla når Townsend får fritt leide mot Alisson på stillingen 0-0. Er sterk i duellene, og leverer sikkert stopperspill om vi ser bort fra det første kvarteret.

Andy Robertson7

Livlig offensivt backspill og bidrar med gode cornere og innlegg, i tillegg til en solid defensiv opptreden.

Fabinho7

Ryddegutten rydder opp i stor stil, og gjør også en god jobb som ballfordeler.

Georginio Wijnaldum7

En verdig avskjed med Gini, som blir applaudert av banen av Anfield-publikumet da han ble byttet ut til fordel for James Milner med et snaut kvarter igjen å spille. Nederlenderen gjør en solid prestasjon på midtbanen.

Thiago Alcântara8

Spanjolen har virkelig blitt varm i den røde trøya på tampen av sesongen. Er overalt i denne kampen, spiller med hjertet utenpå drakta og vinner nesten alle dueller han er involvert i. Liverpools bestemann.

Mohamed Salah7

Gjør en meget god førsteomgang, med noen herlige avleveringer og strålende nedtak. Blir for ivrig etter å sikre seg ett mål i kampen om toppscorertittelen etter pause, noe som gjør at han binder seg og ofte velger feil løsninger og for tidlige avslutninger.

Roberto Firmino7

Brasilianeren får en assist han nesten ikke er klar over etter Robertsons corner som fører til Manés første mål. Forsøker hele tiden å skape noe for sine lagkamerater, ispedd noen lekre detaljer.