Verken medspillere eller støtteapparatet vet hva Wijnaldum har bestemt seg for

Nederlenderen holder avgjørelsen sin tett til brystet.

18. apr 2021 kl 19.08Arild Skjæveland

30. juni går Gini Wijnaldums kontrakt med Liverpool ut. Da kan nederlenderen signere for hvem han vil, og det vil neppe være mangel på tilbud.

Wijnaldum har vært en fantastisk spiller for Liverpool, og kun Roberto Firmino (278 kamper) har vært involvert i flere kamper enn Ginis 230.

Han er fortsatt på den kontrakten han signerte da han kom fra Newcastle etter at de hadde rykket ned, så han vil være langt ifra de best betalte spillerne i klubben. Denne sesongen har han vært involvert i 44 av 46 kamper for de røde, etter at han nesten forlot klubben i fjor sommer.

Ingen vet

Siden januar kunne Wijnaldum signere en pre-kontrakt med en utenlandsk klubb, men det har så langt ikke skjedd.

Tidligere denne uken rapporterte Mike McGrath i The Telegraph at det ikke lenger var utenkelig at han kom til å bli i klubben. 

James Pearce skriver at verken medspillere eller støtteapparatet i Liverpool vet hva 30-åringen har bestemt seg for: «Dersom Wijnaldum har tatt en endelig avgjørelse om hvor han skal spille fotballen sin neste sesong, så holder han kortene veldig tett til brystet. Lagkamerater og støtteapparatet vet fortsatt ikke», skriver Pearce.

«Nederlenderen, som er på utgående kontrakt denne sommeren, har gjort det klart at han ikke allerede har skrevet under på en pre-kontrakt med Barcelona, men det er fortsatt ingenting som tyder på at Liverpool per i dag er forberedt på å gi ham det han ønsker for å bli».

Han tror han vil beholde plassen på laget ut sesongen.

«Med innstillingen og arbeidsinnsatsen hans upåvirket, kommer Klopp til å fortsette å velge ham selv om det er sannsynlig at han kommer til å dra», skriver Pearce.

Liverpool - Leeds United spilles mandag kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]