Leicester vant FA-cupen

Brendan Rodgers og Leicester er vinnere av FA-cupen 2021!

15. mai 2021 kl 20.14Jens Bessesen

Det ble etter hvert en fantastisk FA-cupfinale på Wembley lørdag kveld. Med 21.000 supportere på tribunen fikk vi se scener vi ikke har sett på over 14 måneder med tomme fotballtribuner. 

Selve kampen mellom Leicester og Chelsea var tett og jevn, og det måtte noe spektakulært til for at et av lagene skulle avgjøre kampen. Det kom da Youri Tielemans, som spilte en fantastisk kamp på Leicesters midtbane, banket ballen i mål med et fantastisk langskudd etter 63 minutter. 

Ben Chilwell trodde han hadde utliknet mot sine gamle lagkamerater like før slutt, men VAR fant en offside på venstrebacken. Dermed klarte Leicester å holde unna, og med 1-0-seieren de tar sitt første FA-cuptrofé i klubbhistorien. En sterk prestasjon.

Vi gratulerer tidligere Liverpool-manager Brendan Rodgers med en fantastisk prestasjon!