To nøkkelspillere vil bli tilbudt nye kontrakter i sommer

Liverpool vil ha med to av klubbens brasilianere på veien videre.

19. mai 2021 kl 08.43Einar Kvande

Liverpool-keeper Alisson Becker er i vinden som aldri før etter at han ble matchvinner fem minutter på overtid mot West Bromwich. Nå melder både David Maddock hos Mirror, Dominic King i Daily Mail og Chris Bascombe i Telegraph at målvakten vil bli belønnet for sitt gode spill med en ny kontrakt i sommer. Anfield-klubben ønsker også å starte samtaler om en ny avtale med landsmannen Fabinho.

Maddock skriver at den nye avtalen til Alisson sannsynligvis vil inneholde bonuser for kamper hvor den brasilianske landslagskeeperen holder buret rent for Liverpool, men ingen bonuser for scoringer!

Stabile Fabinho

Midtbanespiller Fabinho har vært en av Liverpools mest stabile spillere i en sesong som har vært preget av mange skader på nøkkelspillere.

Jürgen Klopp ønsker å sikre seg at han får med seg begge de to brasilianerne på veien videre, og Liverpool vil derfor tilby begge nye langtidskontrakter. Forhandlingene vil starte etter sesongslutt. 

Liverpool har ifølge Maddock en opsjon på et ekstra år i Alissons nåværende kontrakt, noe som i så fall vil bety at han fortsatt har tre år igjen av sin nåværende avtale, men klubben vil uansett tilby keeperen en ny kontrakt nå, som en belønning for hans utmerkede innsats.

Fabinho vil ha bare to år igjen av sin nåværende kontrakt etter denne sesongen, og klubben ønsker å sikre seg at 27-åringen vil være Liverpool-spiller til han er passert 30 år og vel så det.