– Disse ti årene ville ikke ha vært det samme uten folkene i denne byen, mine lagkamerater, staben og fansen

Jordan Henderson reflekterer over ti år i Liverpool.

9. jun 2021 kl 12.12Einar Kvande

I dag er det ti år siden Jordan Henderson skrev under for Liverpool FC.

Han fikk ikke mye gratis i starten av Liverpool-karrieren. Det var de som sa at han ikke var god nok. De som sa: «Man aldri kan vinne ligaen med Jordan Henderson.» Han fikk ingen lett oppgave da han tok over som kaptein etter Steven Gerrard. Men han har løst oppgaven med glans, og har klart å stilne kritikerne. Han har løftet sølvtøy i England, Europa og verden, og er nå en av Liverpools store kapteiner. I dag reflekterer han over sine ti år som Liverpool-spiller.

– Da jeg skrev under for denne klubben for ti år siden, hadde jeg aldri sett for meg den reisen vi ville legge ut på. Det har vært oppturer og nedturer, og noen utrolige øyeblikk på veien. Øyeblikk som som jeg vil huske hele livet, skriver Liverpool-kapteinen på Twitter. 

– Disse ti årene ville ikke ha vært det samme uten folkene i denne byen, mine lagkamerater, staben som gjør klubben til det den er, og fansen som er klubbens fundament. Takk for all støtte både i gode og dårlige tider. Det betyr alt for meg. You'll Never Walk Alone, legger han til.

For øyeblikket er Henderson opptatt med forberedelsene til Englands første EM-kamp. Three Lions spiller sin første kamp i turneringen på søndag, når de møter Kroatia på Wembley. En kamp du kan se direkte på TV 2. Skottland og Tsjekkia er de to andre lagene i Englands gruppe.