Nathaniel Phillips:– Det er veldig kjekt å være tilbake!

24-åringen startet sesongoppkjøringen sammen med laget mandag 12. juli. Nå ser han frem til å spille fotball igjen.

12. jul 2021 kl 23.33Jens Hapnes Rege

En av de store heltene fra forrige sesongs innspurt var Nathaniel Phillips. 24-åringen var bunnsolid i sesongens siste fase, og var en svært viktig brikke i at Liverpool sikret seg spill i Champions League denne sesongen. 

Med alle de tre tidligere langtidsskadde stopperne tilbake i tillegg til nyervervelsen Ibrahima Konaté venter mange at Phillips skal selges, men enn så lenge er han Liverpool-spiller. 

Nå er han klar for å komme i gang igjen med fotballen etter en god ferie. 

Overvåkes i ferien

– Det var ikke alt for ille. Jeg følte meg bra og de andre guttene som løp med meg virket som de taklet det bra, innleder han i et intervju med Liverpools hjemmeside.

Han sier klubben holder et nøyaktig øye med hva de foretar seg i ferien, og om de gjennomfører treningsøktene sine. 

– Vi arbeider individuelt med programmer i pre-season som man må gjøre, og de holder et øye med oss. Man får en GPS-monitor så uansett om man ønsker å droppe det slipper man ikke unna. 

TESTES: Peter Krawietz sjekker Phillips laktatverdier.

TESTES: Peter Krawietz sjekker Phillips laktatverdier.

Teambuilding

Midtstopperen er glad for å være tilbake med en ball i beina, og mener det er flere fordeler med å reise til et annet sted i oppkjøringen. 

– Det er veldig kjekt å være tilbake, og spesielt å se noen av de som har vært skadde være tilbake. Det er fint å være tilbake i fotball-familien. 

– Jeg synes den største fordelen med å dra til et annet sted er at alle er på et hotell sammen. Man bruker mye tid sammen og nye spillere kan bli integrert i gruppen. I tillegg blir vi passet på av fysioterapeuter og lignende døgnet rundt. 

Nå ser han frem til å konkurrere med lagkameratene igjen etter et nødvendig avbrekk. 

– Det er fint å ha en pause etter en intens sesong, men det tar ikke lang tid før man savner det igjen. Jeg ser frem til å ha litt konkurranse med guttene på trening og få følelsen av ballen igjen.