Det kan gå mot utlån for Rhys Williams

Midtstopperkabalen til Liverpool begynner å bli komplisert.

25. mai 2021 kl 22.16Jens Bessesen

Tirsdag har vært preget av nyheter rundt RB Leipzig-stopper Ibrahima Konate (22), som nå nærmer seg Liverpool med stormskritt ifølge de fleste journalistene som følger klubben tettest. En angivelig overgangssum på 35 millioner pund vil nok føre til at franskmannen gjør et byks i køen når det gjelder spilletid. 

Det kan føre til at midtstopperne supporterne har blitt så glad i denne sesongen, Nat Phillips og Rhys Williams, kan bli skjøvet ned på rangstigen. 

Hva skjer med Williams og Phillips?

Neil Jones i Goal skriver tirsdag at det ligger an til at 20 år gamle Rhys Williams blir lånt ut neste sesong for å få mer spilletid på seniornivå. James Pearce i The Athletic har tidligere meldt det samme. Forrige sesong tilbrakte unggutten på lån hos Kidderminster på nivå seks i England.

Når det gjelder Phillips er situasjonen uklar, men det ligger an til å være opp til spilleren selv om han ønsker å fortsette på Anfield. Han vil definitivt falle bak i køen når Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip kommer tilbake, og om Konate som ventet blir kjøpt.

Unggutten Sepp van den Berg har vært på utlån hos Preston denne våren. Om han er med i førstelagsplanene til Klopp er heller tvilsomt.

Davies blir - Kabak går? 

En annen midtstopper som er i klubben, og som ble kjøpt i januar, er Ben Davies. Foreløpig har vi ikke sett snurten av 25-åringen på banen, men forrige uke meldte Pearce at han er med i Jürgen Klopps planer for neste sesong.

Når det gjelder Ozan Kabak har nærmest en samlet engelsk presse tirsdag meldt at Liverpool ikke kommer til å gå for et kjøp. Han blir dermed etter all sannsynlighet sendt tilbake til Schalke, men ifølge Jones er det interesse for tyrkeren blant en rekke klubber i Europa - blant annet tre Premier League-klubber.