Stopperne var ikke å se på treningsbildene

Rhys Williams og Nat Phillips var ikke å se på noen av bildene fra Liverpools trening i dag.

21. mai 2021 kl 23.18Einar Kvande

Liverpool-troppen trente for fullt på AXA Training Centre på fredag, men verken Nat Phillips eller Rhys Williams er på noen av de mange bildene som ble tatt av Liverpools offsielle klubbfotograf. 

Liverpool Echo mener imidlertid at det ikke er noen grunn til bekymring, og viser til en uttalelse fra Jürgen Klopp etter kampen i Burnley, om at han ville pakke inn noen av spillerne i bomull før kampen mot Crystal Palace.

– Nå må vi sørge for at vi kommer raskt til hektene igjen. Vi har en tynn tropp i noen posisjoner. Vi må bakke dem inn i bomull, sa Klopp til Sky Sports.

Klopp nevnte heller ikke noe om at de to unge midtstopperne er skadet under sin pressekonferanse i dag, så man kan anta at stopperduoen bare fikk en fridag foran søndagens viktige kamp.

Flere unggutter

En som var tilbake i trening med sine lagkamerater var lagkaptein Jordan Henderson. Dette var hans første trening med resten av laget siden han var gjennom en lyskeoperasjon i februar. 

En rekke unge spillere fikk delta på dagens trening, blant annet Billy Koumetio, Owen Beck, Leighton Clarkson og Jakub Ojrzynski.

En som er tilbake i full trening med førstelaget etter langtidsskade er Caoimhin Kelleher, og i dag stilte keeperen med ny sveis.