Beholder Davies, men dropper Kabak!

Oppsiktsvekkende nyheter om stoppervalgene Liverpool tar foran neste sesong.

20. mai 2021 kl 13.54Einar Kvande

Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip vil alle være tilbake etter sine langtidsskader i løpet av sommeren, og Liverpool forventes også å kjøpe Ibrahima Konate fra RB Leipzig, som topper klubbens liste over mulige stopperkjøp i sommer. 

I tillegg har Liverpool Nathaniel Phillips og Rhys Williams i bakhånd. Den unge stopperduoen har klart seg meget bra i sesonginnspurten, hvor Liverpool nå står med fire strake seiere.

Derfor kommer det som en liten overraskelse når James Pearce i The Athletic i dag avslører at Ben Davies er blitt fortalt at han fortsatt har en fremtid på Anfield, trass i at han ikke har spilt en eneste kamp etter at han kom fra Championship-klubben Preston North End mot slutten av transfervinduet i vinter.

Pearce skriver samtidig at det er lite sannsylig at Liverpool kommer til å benytte seg av opsjonen på å kjøpe Ozan Kabak fra Schalke for 18 millioner pund når låneoppholdet til tyrkeren er over etter denne sesongen. 

The Athletic-journalisten skriver at det definitivt kommer til å være rom for Phillips i troppen neste sesong, mens Williams kan bli lånt ut til en Championship-klubb for å få mer erfaring.