Thiago og Shaqiri slutter seg til treningsleiren i dag

Spanjolen og sveitseren ankommer Østerrike onsdag etter ferie i kjølvannet av mesterskap.

28. jul 2021 kl 13.54Jens Hapnes Rege

Thiago Alcantara og Xherdan Shaqiri slutter seg til Liverpools treningsleir onsdag, det bekrefter Liverpool FC på sine hjemmesider.

De to spillerne vil begynne treningen i Tirol på torsdag, etter å ha fått ferie i kjølvannet av EM-deltakelse med landene sine. 

Uthvilt Thiago

Spania tok seg helt til semifinalen i europamesterskapet, men det var uten at Thiago spilte en nøkkelrolle for landslaget. 

30-åringen spilte bare 54 minutter med flagget på brystet i mesterskapet, og det eneste merkbare bidraget var et iskaldt straffespark mot Italia da spanjolene tapte straffekonkurransen mot Italia. 

Det er Thiagos første pre-season med Klopp og Liverpool etter at han ankom etter sesongstart i fjor. 

ISKALD: Thiago satte sitt straffespark sikkert.

ISKALD: Thiago satte sitt straffespark sikkert.

Shaqiri forsvinner snart?

Shaqiri på sin side hadde en nøkkelrolle for Sveits i mesterskapet, og scoret viktige mål mot både Tyrkia og Spania, selv om laget til slutt røk mot Thiagos lag. 

Det er ventet at interessen rundt sveitseren vil øke når han er tilbake fra sin ferie, og han har selv uttalt at han ønsker seg en ny utfordring. 

Liverpool håper å få rundt 15 millioner pund for sveitseren, som ble signert fra Stoke City for 13 millioner pund i 2018.