– Vi har ikke oppnådd noe ennå

Jordan Henderson har fullt fokus på Englands EM-kvartfinale mot Ukraina i morgen.

2. jul 2021 kl 23.01Einar Kvande

England er storfavoritter i kvartfinalen mot Ukraina lørdag, etter at de slo Tyskland 2-0 i åttendedelsfinalen i EM. 

The Three Lions møter Andriy Shevchenkos menn på Stadio Olimpiico i Roma lørdag.

– Vi leverte en fantastisk prestasjon mot Tyskland, men vi har ikke oppnådd noe ennå, og vi har fortsatt langt igjen, uttaler Jordan Henderson til Official England Podcast foran kvartfinalen.

– Vi har fullt fokus på Ukraina. Det blir en veldig vanskelig kamp, og dersom noen sier noe annet så er det bare tull. Jeg vet at folk vil vise til at vi slo Tyskland, men du kan ikke undervurdere hvor viktig denne kampen er, og hvor godt et lag Ukraina er. Vi vet hvor vanskelig det blir mot dem.

– Vi er godt forberedt, og fullt klar over dette. Vi må bare gå ut på banen og gi absolutt alt igjen, og forhåpentligvis er det nok til å sende oss videre.

Første kamp borte fra Wembley

England må nå spille på en annen bane enn Wembley for første gang i dette EM.

– Det blir en annen type utfordring, siden vi er blitt vant til å spille på Wembley de siste ukene, sier Henderson.

– Stemningen blir kanskje ikke like god, og vi kommer kanskje til å ha mindre fans på tribunene, og slike ting, men du må forsøke å skape din egen stemning ved å spille med høy intensitet ute på banen.

– Mange av oss er blitt vant til å spille uten fans på tribunene, i løpet av det siste året eller så, så dette blir ikke noe nytt for oss. Vi må bare gå ut på banen og levere en veldig god prestasjon. Dersom vi klarer det, har vi en god sjanse til å gå videre til semifinalen, avslutter Hendo.