Vurderer å gi spillerne forlenget ferie etter mesterskap

Liverpool vurderer å gi landslagsspillere en lenger pause i sommer.

6. jul 2021 kl 14.06Arild Skjæveland

Natt til tirsdag gikk Brasil til finale i Copa America, og det betyr at Alisson Becker, Fabinho og Roberto Firmino må vente til søndag før de får sin velfortjente ferie i sommer.

Liverpool har to spillere igjen i EM. Thiago Alcantara skal møte Italia i semifinale i kveld, og onsdag kveld skal Jordan Henderson og England spille mot Danmark.

Spillere som har deltatt i mesterskap i sommer vil få minst tre uker ferie før de trenger å stille til pre-season – men ifølge Liverpool Echo blir det sett på som minimum. David Lynch skriver i Echo at Klopp ønsker at spillerne skal få en forlenget pause denne sommeren, etter det som var en veldig krevende 2020/21-sesong.

Kan miste seriestarten

Echo skriver videre at dersom spillerne som spiller Copa America og nå går langt i EM skal få en skikkelig pause på fire uker, vil de være tilbake på AXA Training Centre 9. august. Det er bare fem dager før seriestarten borte mot Norwich City.

I så fall kan flere sentrale spillere komme til å miste den kampen.

Kanskje med unntak av Alisson Becker, som ikke trenger like mange dager med full trening sammen med laget for å gå inn på laget.