Coutinhos agent frir til Liverpool

Melder at de røde er klubben i brasilianerens hjerte.

23. aug 2021 kl 21.14Einar Kvande

Daily Mail antyder at Philippe Coutinho ønsker seg tilbake til Liverpool før transfervinduet stenger i slutten av måneden.

Brasilianeren forlot Anfield-klubben til fordel for Barcelona i 2018 i en overgang som hadde en totaltverdi på hele 145 millioner pund.

Jürgen Klopp har utelukket en retur for Coutinho, så det virker uannsynlig at vi noen gang får se magikeren i helrødt igjen, selv om hans agent nå frir til Liverpool-manageren og direktørene på Anfield.

Samtidig virker det ikke som Coutinho ønsker å spille for noen av Liverpools rivaler i Premier League, fordi Anfield-klubben er klubben i hans hjerte.

En stor fan

Overgangen til Barcelona viste seg å bli et feilsteg for brasilianeren. Han har scoret 24 mål på 90 kamper for katalanerne, men nå skal den spanske klubben ønske å selge brasilianeren med tap, for å redusere lønnskostnadene.

– Jeg tror Liverpool ligger veldig, veldig dypt i hjertet hans. Han var en stor fan av dem hele forrige sesong, uttaler Coutinhos agent, Kia Joorabchian, til Sky Sports. 

– Han ønsket at de skulle vinne tittelen. Han har sterke følelser for klubben, så jeg tror det blir veldig vanskelig for å ham å gå til en direkte konkurrent av Liverpool fra et personlig ståsted.