Hevder Woodburn er klar for Hearts

Ben Woodburn er klar for utlån til skotske Hearts, ifølge Daily Mail.

17. aug 2021 kl 22.37Jens Bessesen

Daily Mail skriver tirsdag kveld at Ben Woodburn har takket ja til å gå på utlån til den skotske Premier League-klubben Hearts. Utlånet skal kun gjelde til januar for spilleren som nå er inne i sitt siste år med kontrakt hos Liverpool. Neil Jones i Goal.com meldte tidligere tirsdag at Hearts seilte opp som favoritt til å låne 21-åringen, og nå ser det altså ut til å ha gått i orden.

Unggutten skal ønske seg mer førstelagserfaring, og det får han nå muligheten til på det øverste nivået i skotsk fotball. Liverpool har allerede leid ut Adam Lewis til Hearts sin divisjonsrival Livingston.

Woodburn var på trening sammen med sine lagkamerater i Liverpool tirsdag. 

Ble tidenes yngste

Det er snart fem år siden Woodburn ble Liverpools yngste målscorer gjennom tidene, men han har aldri fått fart på karrieren på Anfield.

Woodburn blir 22 år i høst, og står med 11 kamper og den ene scoringen mot Leeds i ligacupen som 17 år og 45 dager gammel, da han slo Michael Owens tidligere rekord.

De siste sesongene har han vært på lån i Sheffield United, Oxford United og Blackpool, uten at noen av låneperiodene har vært spesielt vellykket, av ulike grunner. Det er forventet at han lånes ut igjen, og denne gang kan det bli til skotsk fotball.