Skrur ned ølprisene for å unngå problemer med fullsatt Anfield

På lørdag får vi se over 53 000 tilskuere på Anfield igjen.

18. aug 2021 kl 15.00Arild Skjæveland

Ikke siden åttendedelsfinalen mot Atletico Madrid 11. mars 2020 har Anfield vært fullsatt. Det er 529 dager siden.

Vi har sett 2000 tilskuere på stadion mot Wolverhampton, Tottenham og West Bromwich forrige sesong – og 10 000 tilskuere for siste hjemmekamp mot Crystal Palace i siste hjemmekamp.

I pre-season ble 75 prosent av kapasiteten brukt for kampene mot Athletic Bilbao og Osasuna. Når Burnley kommer til Anfield lørdag kl. 13.30, får vi endelig se et fullsatt Anfield igjen med over 53 000 tilskuere!

Ber supporterne komme tidlig

Liverpool FC har lagt ut en melding til supporterne, der de ber supporterne komme til Anfield minst 90 minutter før kamp. 

Det var store køer for kampene mot Athletic Bilbao og Osasuna, da det ble tatt i bruk et nytt digitalt billettsystem. Det er noe en for alt i verden vil unngå skal skje på lørdag. Supporterne vil motta epost fra klubben med detaljer om når klubben ønsker at de skal entre stadion, slik at det ikke skal danne seg køer, og ber supporterne respektere det tidspunktet de blir tildelt.

Mange er vant med å komme inn på stadion rett før You’ll Never Walk Alone, og heller bruke timene frem til kampstart på pubene. Av den grunn har LFC valgt å skru ned ølprisene til £2,90 for en pint – en lavere pris enn på de fleste puber rundt stadion.

Liverpool - Burnley spilles lørdag kl. 13.30, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play. Vi kommer til å dekke den her på liverpool.no.