Ventes å få tilbake plassen i England-troppen

Trent Alexander-Arnold ventes å være med i England-troppen neste uke.

25. aug 2021 kl 08.46Jens Bessesen

En av vårens store snakkiser var spørsmålet om Trent Alexander-Arnold skulle komme med i Englands tropp til EM. Høyrebacken hadde blitt vraket av landslagssjef Gareth Southgate til samlingen i mars, og med stor konkurranse om nettopp den posisjonen så EM-plassen usikker ut.

Til slutt kom 22-åringen med i den endelige troppen, men gleden skulle ikke vare lenge. I en av oppkjøringskampene mot EM pådro han seg en lårskade som gjorde at han likevel ikke kunne delta i mesterskapet. 

Får trolig tillit

England tok seg helt til finalen i EM, og på høyrebackplass hadde de med både Reece James, Kyle Walker og Kieran Trippier i troppen. Den trioen har startet 2021/22-sesongen godt, men Alexander-Arnold har virkelig vært i toppslag, og Martyn Ziegler i The Times skriver at han derfor trolig blir belønnet med en plass i troppen.

Gareth Southgate skal ta ut landslagstroppen torsdag. Troppen er ventet å være lik den som var i EM, og dermed er også Jordan Henderson høyaktuell for en plass i troppen. 

England møter Ungarn, Andorra og Polen til VM-kvalifiseringskamper i løpet av landslagsperioden. Kampene spilles mellom torsdag 2. og onsdag 8. september.

Også U21-landslagene skal presenteres denne uken. Der er Curtis Jones og Harvey Elliott aktuelle.