Forloveren til Klopp ga Solskjærs United marerittstart i Champions League

Young Boys med vinnermål fem minutter på overtid.

14. sep 2021 kl 21.10Einar Kvande

Tidligere Huddersfield-manager David Wagner, Jürgen Klopps forlover, ledet sitt Young Boys til en sensasjonell 2-1 seier over Manchester United i kveld, og Ole Gunnar Solskjær og hans disipler fikk dermed en marerittstart på Champions League-sesongen.

Det startet imidlertid oppskriftsmessig for Solskjær & Co, da Cristiano Ronaldo ga gjestene ledelsen før kvarteret var spilt. Men så ble Wan-Bissaka utvist ti minutter før pause, og plutselig øynet sveitserne håp om poeng.

Moumi Ngamaleu utlignet midtveis i annen omgang, før Siebatcheu gjorde seiersmålet fem minutter på overtid etter en forferdelig brøler av Jesse Lingard.

Dette vil gå inn i historien som et av de største øyeblikkene i sveitsisk fotball. David Wagner slo Manchester United med Huddersfield Town i 2017, og klarte å kopiere bragden i kveld. 

– Alt skyldes utvisningen. United hadde det ganske komfortabelt frem til da, men klarte ikke å komme ut av egen banehalvdel etter pause, konkluderte tidligere Manchester United-spiller Paul Scholes på BT Sport.

Young Boys spilte riktignok med elleve mot ti mann i 55 minutter, men vertene var det farligste laget fremover på banen, selv før Wan-Bissakas røde kort. En historisk kveld for David Wagners lag, som fikk Manchester United ned på jorden med et smell etter Salford-klubbens gode start på Premier League-sesongen.