Treningsbilder: Ingen flere forfall og herlig stemning på treningsfeltet

Selv uten Thiago, Trent Alexander-Arnold og Harvey Elliott ser det ut til at Liverpool kan stille en slagkraftig tropp mot Manchester City søndag.

30. sep 2021 kl 16.40Jens Bessesen

Torsdag ettermiddag har det kommet ut ferske treningsbilder fra en regnfull økt på AXA Training Centre i Kirkby. Bildene viser en Liverpool-tropp i godt humør, viktigst av alt viser de at det ikke har kommet noen nye smeller etter kampen mot Porto.

Vi vet fra før at Harvey Elliott, Thiago og etter all sannsynlighet Trent Alexander-Arnold vil være ute med skade til søndagens storkamp mot Manchester City på Anfield. Men med spillerne som er tilgjengelig er det ingen grunn til å deppe. Liverpool kan slik det ser ut nå stille et formsterkt og slagkraftig lag mot de regjerende seriemesterne. 

Fire målvakter deltok på torsdagens trening - førstelagstrioen Alisson, Caoimhin Kelleher og Adrian i tillegg til unggutten Marcelo Pitaluga. 

James Norris og Elijah Dixon-Bonner var også blant ungguttene som fikk prøve seg sammen med førstelaget i dag. 

Øverst i saken kan du se et knippe bilder fra treningsøkten.