Folkebørsen etter Liverpool - Crystal Palace: Leserne mener to spillere hadde fortjent høyere karakter

Ut fra folkebørsen er det ingen tvil om at leserne var fornøyd med kampen mot Crystal Palace.

19. sep 2021 kl 18.00Jens Bessesen

Lørdag tok Liverpool sin tredje seier på seks dager da Crystal Palace ble slått 3-0 på Anfield. Bortelaget hang lenge med i kampen og var nære ved å utlikne på stillingen 1-0, men i stedet utnyttet Liverpool sin dødballstyrke og punkterte kampen med ytterligere to scoringer. 

På spillerbørsen til liverpool.no var det stort sprik mellom den som fikk beste karakter, Alisson med 9, og den som var svakest, Diogo Jota med 5. Folkebørsen har lagt seg på lik linje med liverpool.no når det gjelder en rekke spillere, men synes flere spillere burde fått litt høyere karakter etter lørdagens prestasjon. 

Liverpools beste spiller ifølge folkebørsen var Alisson Becker, med et snitt på 8,98. Han ble også kåret til bestemann av liverpool.no, med karakter 9. 

Størst sprik mellom lesernes og liverpool.no sin karakter finner vi hos Mohamed Salah. Han fikk 7 på spillerbørsen, og 7,92 på folkebørsen etter nok en imponerende kamp. Totalt er det seks spillere der snittet hos folket er høyere enn karakteren de fikk hos liverpool.no, men bare to der forskjellen er mer enn en halv karakter. Nest størst forskjell finner vi hos Fabinho, som får 6,74 på folkebørsen mot 6 på liverpool.no sin børs, noe børssetter dagen derpå kan erkjenne var noe strengt.

Mest enighet mellom folket og liverpool.no finner vi på tre spillere, der det bare skiller 0,02 poeng. Alisson Becker (8,98 mot 9), James Milner (6,98 mot 7) og Ibrahima Konaté (6,98 mot 7) var det bred enighet om. 

Om lag 1500 lesere har avlagt sin stemme på folkebørsen denne gangen. Vi håper du logger inn og blir med neste gang.

Her kan du se spillerbørsen og folkebørsen fra kampen mot Crystal Palace.

Alisson Becker 9

Må i aksjon allerede etter to minutter. Godt gjort å få ballen unna i den situasjonen. Er våkent på plass og fanger de lange fremspillene til Crystal Palace. Gjør en utrolig viktig redning når Edouard får stå helt alene på stillingen 1-0, og nok en gang på 2-0. Strålende kamp av brasilianeren, som med de viktige aksjonene er en matchvinner og Liverpools beste.

James Milner 7

Gjør en solid jobb som reserve. Er ikke Trent Alexander-Arnold når det kommer til sjanseskaping, men er ivrig med opp langs høyresiden og spiller mye fin fotball sammen med Henderson og Salah i første omgang. Etter hvilen blir det mer fokus på det defensive Stort sett imponerende kontroll defensivt, men sovner litt ved noen anledninger.

Ibrahima Konaté 7

Gjør en god jobb alene mot Benteke etter 25 minutter, etter å ha gjort det samme med Zaha noen minutter tidligere. Viser seg frem offensivt også med et fint overhopp når han gir Jota en god mulighet. Sliter mer med Edouard enn Benteke. Et par glipptak, men kommer godt fra debuten mot en tøff motstander.

Virgil van Dijk 8

Full kontroll er mellomnavnet til Virgil van Dijk. En trygg og solid opptreden. Farlig frempå på et frispark etter en drøy time. Viktig mann for å spre mest mulig ro og trygghet til en splitter ny forsvarsfirer. Viktig jobb på corneren som gir 2-0.

Kostas Tsimikas 8

Fortsetter der han slapp før Robertson tok tilbake plassen i laget, og er ivrig med fremover på banen. God med ballen og gjør en god jobb mot Ayew defensivt. Slår begge hjørnesparkene som fører til scoring.

Jordan Henderson 8

Veldig godt samspill med Salah og Milner på høyresiden. Kommer til mange innlegg, uten at alle er like presise. Alt i alt en bunnsolid kamp av kapteinen, som driver laget fremover.<br/>

Fabinho 6

Sover litt i starten av kampen og er ikke på sitt beste der han forsyner seg med alt motstanderen kommer med. Våkner etter hvert og gjør en godkjent kamp, men med noen slurvefeil underveis.<br/>

Thiago Alcântara 7

Skaper en del bra selv om ikke alle langpasningene er helt presise på ettårsdagen etter overgangen fra Bayern München. Går dypt i banen og setter i gang flere angrep og er med frem i banen også med et par avslutninger. Må ut med skade etter en time. La oss håpe det ikke er alvorlig.

Mohamed Salah 7

Samspillet med Henderson er godt. Svir en god mulighet etter en halvtime. Frampå på corneren med hodet og er nest siste Liverpool-spiller på 1-0. Som alltid også viktig jobbing defensivt. Lykkes ikke med alt i dag, men selvfølgelig scorer han igjen!

Diogo Jota 5

Svak første omgang der han ikke får til så mye. Svir en god mulighet tidlig, før han ikke treffer ballen når han skal skyte på en corner like før halvtimen er spilt. Bommen etter 37 minutter på åpent mål er den verste. Det positive er at han kommer til sjansene! Byttes ut etter 75 minutter.

Sadio Mané 7

Er ivrig mot sin favorittmotstander Crystal Palace. Giftig sammen med Tsimikas, og kommer til noen gode innlegg i starten av kampen. Er på rett sted til rett tid og setter inn den svært viktige 1-0-scoringen. Hans mål nummer 100 i den røde drakta og det niende på rad mot Crystal Palace!

Naby Keita 7

Får spille den siste halvtimen som innbytter når Thiago må ut med skade. Kommer til en god skuddmulighet etter noen minutter på banen. Får drømmetreff like før slutt når han dunker inn 3-0. Flott øyeblikk!

Curtis Jones

Kommer inn og bidrar det siste kvarteret. Skal bli god å ha dersom Thiago er ute en stund.

Divock Origi

Kommer innpå og får være med på jubelen for 3-0-målet.