Alisson mener han burde ha tatt Leeds sitt vinnermål

Alisson Becker måtte se to baller i nota bak seg mot Leeds, og for andre helg på rad tapte Liverpool for et bunnlag.

Alisson Becker var uheldig å skled da Joe Gomez slo et upresist tilbakespill etter bare fire minutter mot Leeds, og sisteskansen hadde dermed ingen sjanse til å forhindre at Rodrigo Moreno satte ballen i det tomme buret.

Seiersmålet til Crysencio Summerville i det 89. minutt hadde han heller ikke særlig sjanse på, da avslutningen kom fra veldig kloss hold, men brasilianeren selv mener han burde ha gjort det bedre i den situasjonen.

– Vi må finne ut hva vi gjør galt. De to målene vi slapp inn burde vi ikke ha sluppet inn. Jeg skulle ha reddet den andre scoringen, sa Alisson til Sky Sports etter Leeds-kampen.

Frustrerende

Keeperen har kanskje vært Liverpools mest stabile spiller denne sesongen, men han er like opptatt som utespillerne av å finne ut hva som skal til for å snu den negative trenden.

– Vi hadde sjanser på topp, og vi er veldig skuffet over dette resultatet. Dette er Premier League. Vi har ikke tid til å puste. Vi må kjempe kamp etter kamp. Når du får et dårlig resultat på hjemmebane og du trenger poengene er det frustrerende, men vi kan ikke tillate at den frustrasjonen kryper inn i neste kamp.