Matchvinner Alisson:– Jeg kommer ikke til å gi fra meg hemmelighetene mine!

Alisson reddet igjen et straffespark for Liverpool. Brasilianeren ville ikke røpe hvordan han får det til gang på gang.

De røde vant til slutt 1-0 mot West Ham, og det var også en fortjent seier. Spørsmålet er likevel: Hadde Liverpool tatt tre poeng i kveld uten sin eminente ener i buret? Sannsynligvis ikke, for det er ikke mange keepere, om noen, som er bedre enn brasilianeren.

– Det har ikke vært en dårlig uke! Jeg er veldig glad, for vi jobber utrolig hardt for det. Det vil seg ikke alltid, men i dag gikk det bra, sier målvakten selv til Amazon etter kampslutt.

En strafferedning, og en ekstremt god redning helt på tampen av kampen gjorde brasilianeren til en skikkelig matchvinner mellom stengene på Anfield. Det er absolutt ikke det første straffesparket Alisson tar i karrieren, eller i rød drakt. Etter kampslutt ville han ikke dele hemmelighetene sine med Amazons journalist.

– Jeg kommer ikke til gi fra meg hemmelighetene mine!

DEN BESTE: Det er mye kvalitet i Liverpools keepertrio, men det er et langt stykke frem for Alissons konkurrenter.

DEN BESTE: Det er mye kvalitet i Liverpools keepertrio, men det er et langt stykke frem for Alissons konkurrenter.

Har ikke gitt opp tittelen

Etter 1-0 seier mot West Ham står de røde nå med tre seire på rappen den siste uken. 7-0 seieren mot Rangers ble etterfulgt 1-0 seieren over City, før det ble en ny 1-0 seier i kveld. Alisson er ikke i tvil om hvor viktig en slik uke er for Liverpools tropp.

– Å vinne mot gode motstandere gir oss selvtillit. Vi har hatt en vanskelig sesong med flere skader, og det ødelegger rytmen vår. Vi må holde oss sammen og holde beina godt planen på bakken. Det er slik vi får trepoengere, mener brasilianeren.

For Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez, Virgil Van Dijk og Kostas Tsimikas var det nok godt å ha en keeper i toppform bak seg gjennom 90 minutter i kveld. Den følelsen er gjensidig.

– Jeg kjenner alle guttene og de kjenner meg. Vi er avhengig av hverandre, og jeg må nå holde fokus for å gjøre den beste jobber for laget.

Helt på tampen av intervjuet fikk også brasilianeren spørsmål om hvordan han ser på lagets tittelsjanser denne sesongen. Etter kveldens seier ligger Liverpool syv poeng bak Manchester City og elleve poeng bak Arsenal.

– Vi må tro, for hva er poenget om ikke? Vi må også være ydmyke selvfølgelig. Vi har våre målsettinger, og vi vet at starten på sesongen ikke har vært god. Vi må holde oss fokusert, og se hvor langt det tar oss, avslutter Alisson.