Spillerbørs og folkebørs etter 1-0 seieren mot West Ham:Alisson viste igjen hvorfor han er en av verdens beste keepere

En flott strafferedning og en vital matchvinner-redning er mer enn nok til å bli banens beste på Anfield i kveld.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering. 

Alisson Becker9

Strafferedning, og en helt vanvittig redning helt på tampen. Bowens straffe er ikke dårlig, men Liverpools målvakt er der likevel. Alisson hadde også litt smårusk tidlig i kampen, men det glemmes fort. Matchvinner!

Trent Alexander-Arnold7

God kontroll defensivt, men holder på å rote det til i slutten. Scouseren er også mer livlig fremover i kveld, og kunne fint stått med en målgivende. Pasningene, også de lange, sitter meget godt.

Joe Gomez6

Mye bra fra midtstopperen, men også en del svake involveringer. Lager straffesparket på en klønete måte, men blir reddet av sin egen keeper. Gomez har også et par andre slurvefeil. Det spørs om 25-åringen spilte seg nærmere VM-plass med Gareth Southgate på tribunen i kveld.

Virgil van Dijk8

Kanongod, og redder Gomez ved et par anledninger. Nederlenderen viser sin gamle klasse og har full kontroll på West Ham-spiss Scamacca gjennom hele kampen. Solid, med stor S.

Kostas Tsimikas7

Løpsmaskin, duracell-kanin og nå sitter også innleggene bedre enn vanlig. Grekeren er tøff, og sier aldri nei takk til en god duell. Det hjelper også at de fleste blir vunnet også. Flott assist til Nunez på 1-0 målet.

Jordan Henderson7

En god kamp av kapteinen, og veldig flink i presspillet. I en toer med Thiago på midtbanen styrer de røde mye av det som skjer utpå Anfield-matten. Meget positiv i den offensive spillet, med flere flotte raid langs høyrekanten. Tommel opp!

Thiago Alcântara7

Lukter på en 8-er i kveld, og viser til flotte pasninger. Spanjolens lissepasning til Nunez i den første omgangen huskes nok best. Meget god i presspillet, og i det defensive arbeidet i kveld.

Mohamed Salah6

Det er ingen tvil om at egypteren er bedre uten en ren spiss på banen. Høyrekanten blir fort litt anonym som en vid kantspiller, men han kommer likevel til en par brukbare muligheter. Gode kombinasjoner ved flere anledninger. Veldig aktiv, og god, i sluttfasen av kampen.

Fabio Carvalho7

Faller litt inn og ut av kampen, men er god når han først er involvert. Portugiseren viser sitt enorme repertoar med ballen i beina ved flere anledninger. 20-åringen blir ofte trukket inn på banen, noe som skaper mye plass for Tsimikas.

Darwin Nunez8

Scorer, og burde nok hatt et hattrick i kveldens kamp. Uruguayaneren har en enorm evne til å komme til sjanser, men enn så lenge er det avslutningene som ikke sitter. Det hjelper også på at Nunez jobber ekstremt hardt begge veier. På et tidspunkt var han helt nede ved 16-meteren i et West Ham-angrep!

Roberto Firmino7

Liverpools soleklare formspiller, og brasilianeren er med på det aller meste de røde får til offensivt. Kombinasjonene sitter, driblingene funker. Det eneste som manglet var et mål, eller tre.

Curtis Jones6

Flott å se scouseren tilbake på banen, men midtbanespilleren er tydelig rusten. Kunne, og kanskje burde scoret på et hjørnespark.

Fabinho6

Brasilianeren har et par gode involveringer, men Liverpool mister også litt initiativ på midtbanen når ankermannen kommer inn.

Harvey Elliott6

Mer anonym enn mot City, og det er kanskje ikke så rart. Det ble etterhvert et litt vanskelig kampbilde for unggutten. Skummelt balltap på tampen.

Jürgen Klopp8

Tyskeren treffer godt med byttene han gjør fra Manchester City-kampen. Det offensive spillet fungerer best, men også det defensive er godt. Flere av Liverpools beste spillere fikk også en fortjent pust i bakken.