Drama da Doak herjet og juniorene vant igjen

Kampen mellom U19-lagene til Rangers og Liverpool hadde det meste.

Rangers U19 - Liverpool U19 3-4 (1-3), UEFA Youth League: Liverpool U19 cruiser mot gruppeseier i UEFA Youth League og tok onsdag sin fjerde seier av fire mulige da Rangers ble slått 4-3 på Firhill Stadium i Glasgow. Det var en seier som satt langt inne i en kamp som inneholdt det aller meste. 

Etter å ha vunnet 4-1 i det motsatte oppgjøret forrige uke måtte Barry Lewtas sitt unge lag finne seg i å være favoritter mot skottene, og det åpnet godt da stjerneskuddet Ben Doak serverte storscorer Oakley Cannonier før ti minutter var spilt. 

To minutter senere lagde keeper Harvey Davies straffespark, og vertene utliknet. Men Liverpool skulle vise hvem som var best før hvilen. Melkamu Frauendorf sendte de røde i ledelsen etter 18 minutter på assist fra Bobby Clark før Doak igjen serverte Cannonier, som doblet ledelsen etter 35 minutter. 

Cannonier måtte ut med skade bare tre minutter senere, og vi håper det ikke er alvorlig for 18-åringen som står med syv mål på fire kamper så langt i turneringen. 

Liverpool håpet nok å ro i land en trygg seier etter hvilen, men bare tre minutter ut i andre omgang fikk Lee Jonas se det røde kortet for en kynisk felling. Da ble det spenning i kampen, og etter 72 minutter hadde Rangers scoret to ganger og utlikningen var et faktum. 

Da er det godt å ha en spiller som 16 år gamle Doak på laget. Den tidligere Celtic-spilleren gjorde det meste selv før han satte inn Liverpools fjerde og kampens siste mål ti minutter før slutt - hans sjette målpoeng i UEFA Youth League. 

Liverpool trenger nå bare ett poeng i bortekampen mot Ajax om to uker for å sikre gruppeseieren og en plass i åttedelsfinalen.

Følgende lag spilte onsdagens kamp: 

Harvey Davies - Jarell Quansah, Terence Miles, Lee Jonas, Luke Chambers - Dominic Corness, James McConnell, Melkamu Frauendorf - Ben Doak (Tommy Pilling fra 90), Oakley Cannonier (Lewis Koumas fra 38), Bobby Clark.