UEFA Youth League:Scoret hattrick da U19-laget overbeviste

Liverpools juniorer knuste Ajax på akademiet.

Liverpool U19 - Ajax U19 4-0

Liverpool fikk en strålende start på gruppespillet i UEFA Youth League da de slo Napoli 2-1 på bortebane i forrige uke. Den gang var det Oakley Cannonier som ble matchvinner.

«Ballgutten» fra 4-0-seieren mot Barcelona har i år blitt flyttet opp fra U18-laget til U21, men for Barry Lewtas sitt U19-lag i Europa skal han spille. Han trives tydeligvis veldig godt mot europeisk motstand, og tirsdag ga han seg ikke før han hadde scoret hattrick!

Cannonier ga de røde ledelsen allerede etter åtte minutter, da han scoret etter innlegg fra Isaac Mabaya. Bobby Clark spilte frem samme mann for det andre målet, og bare sekunder etter sto det nesten 3-0, da Luke Chambers forsøkte seg fra ekstremt langt hold. 3-0-målet og hattricket var et faktum etter 75 minutter.

Innbytter Lewis Koumas la på til 4-0 på overtid, og Liverpool har fått en perfekt start på årets sesong i Europa.

Liverpool U19: Davies, Mabaya, Jonas, Chambers, Norris; Corness, Frauendorf, Clark, Doak (Koumas 75), Kone-Doherty (McConnell 63), Cannonier (Young 79)

Ubrukte reserver: Hewitson, Miles, Osbourne, Gyimah