FA etterforsker hendelse ute på banen

Hendelsen skal ha vært grunnen til at dommer Michael Oliver gikk bort for å snakke med begge lags managere i de hektiske sluttminuttene på Emirates.

John Cross i Mirror opplyser at det engelske fotballforbundet etterforsker en hendelse i andre omgang i kampen mellom Liverpool og Arsenal, som førte til at dommer Michael Oliver gikk bort til innbytterbenkene for å snakke med Jürgen Klopp og Mikel Arteta.

Liverpool Echo-journalist Paul Gorst twittrer et sitat fra en talsperson i fotballforbundet:

– Vi er klar over en hendelse som fant sted under kampen mellom Arsenal og Liverpool. Vi er i dialog med kampens dommere, og vil ta en gjennomgang av det som skjedde.

Spillere fra begge lag røk i tottene på hverandre etter at Gabriel Jesus fikk et svært billig straffespark et drøyt kvarter før slutt. Straffesparket satte Bukayo Saka i mål, og han avgjorde dermed kampen til Arsenals fordel.

DISPUTT: Gabriel og Jordan Henderson i heftig passiar ute på banen.

DISPUTT: Gabriel og Jordan Henderson i heftig passiar ute på banen.

Henderson hisset seg opp over noe

Gabriel og Liverpool-kaptein Jordan Henderson var spillerne som var mest hissige på hverandre, men Granit Xhaka var også involvert da gemyttene kom i kok. 

Cross skriver på Twitter at det skal dreie seg om ord som falt ute på banen. Det er Sky Sports som har antydet at det dreier seg om en kommentar fra en spiller til en annen.

– Slik vi forstår det dreier det seg om noe som ble sagt ute på banen, siteres Skys David Jones av Evening Standard.

– Dommeren, Michael Oliver, gikk for å snakke med managerne, og etter det vi er blitt fortalt har hendelsen blitt rapportert til fotballforbundet. Ytterligere kommentarer vil komme fra dem, fortsetter Jones.