– Vi burde ha forsvart oss bedre

Jürgen Klopp var ikke fornøyd med forsvarsspillet til eget lag da Liverpool tapte 3-2 for Arsenal på Emirates.

Liverpool ligger etter 3-2-tapet for serieleder Arsenal på en skuffende tiendeplass i Premier League, hele 14 poeng bak The Gunners, med en kamp mindre spilt.

– Det tidlige målet vi slapp inn var helt det motsatte av alt du ønsker deg her, slik Arsenal ligger an for øyeblikket og slik vi ligger an. Det var det verste som kunne skje, innrømmet Jürgen Klopp til Sky Sports.

– Vi burde ha forsvart oss bedre. Jeg snakker ikke om den siste pasningen, men før den hadde vi tre eller fire sjanser til å forhindre situasjonen. 

– Kampen er tapt nå, men det er vanskelig å akseptere. Vi gjorde masse bra, og scoret to veldig fine mål, mot formlaget i ligaen, og vi er trolig det laget i ligaen som er lengst unna formen.

Skal snakke med spillerne

Klopp fikk spørsmål om hvordan han skal klare å snu den negative trenden. Med ti poeng på åtte kamper så langt, er dette Liverpools dårligste ligastart siden 2012/13-sesongen, da de hadde ni poeng på dette stadiet av sesongen, og til slutt endte på sjuendeplass.

– Vi må jobbe, snakke sammen, og tenke. Det vil jeg gjøre først. Så vil jeg snakke med guttene, og rettlede dem, hjelpe dem, og så skal vi stå på videre.

– Vi trenger ikke å se på tabellen ennå, men vi vet hvordan vi ligger an uten å se på den. Vi er ikke dumme. Tabellen er ikke problemet. Problemet er poengene vi ikke tar, men de gir deg selvsagt plasseringen på tabellen. Vi må få orden på dette, og det skal vi klare.

Ikke fornøyd med dommeravgjørelsene

Avgjørelsen falt på et straffespark som Liverpool-spillerne mente var veldig billig, og det syntes også manager Klopp. 

– Vi burde ha klarert situasjonen før det ble straffespark. Vi gjorde ikke det. Dersom det er et straffespark, så er den veldig, veldig billig. Mr England mente ikke det var verdt å sende dommeren til skjermen. Det samme skjedde i første omgang, da Gabriel stoppet Diogo Jotas innlegg med hånden. Vi kan ikke forandre på det.