Spillerbørs og folkebørsSvakt forsvarspill og ditto kampledelse på en dag der bare et par spillere får godkjent

Liverpool hadde verken marginer eller dommeravgjørelser med seg på Emirates, men må også ta en skikkelig gjennomgang av sitt eget defensive spill etter sin svakeste sesongstart på ti år.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker5

Gjør en kjemperedning etter tolv minutter, men det var uansett vinket for offside. Redder når Martin Ødegaard skyter rett på ham tidlig i annen omgang. Flott igangsetting av spillet i forkant av 2-2. Kommunikasjonssvikt med van Dijk i sluttminuttene.

Trent Alexander-Arnold3

Trekker inn i midten på 1-0, og glemmer helt Martinelli på sin side. Får en vridning i høyre ankel etter at Martinelli stempler ham midtveis i første omgang. Fungerer svært dårlig defensivt i denne kampen, og 2-1 kommer også på hans side.

Joël Matip5

Våken på et gjennomspill etter 18 minutter, men er en del av en forsvarsrekke som sliter veldig. Viktig inngripen når han stopper et innlegg og får gitt corner ti minutter ut i annen omgang.

Virgil van Dijk4

Opphever offsiden på 1-0. Nederlenderen er slett ikke seg selv for tiden. Dårlig kommunikasjon med Alisson i sluttminuttene.

Kostas Tsimikas4

Arsenal kommer litt lett frem på hans side på 1-0. Gjør en fantastisk redning på strek etter drøye timen, men det var antagelig uansett hands på Saka. Sliter mot hurtige Gunners-bein.

Jordan Henderson4

Jobber helhjertet defensivt. Blir rundlurt i forkant av 2-1, og sliter med å få stoppet Arsenals overganger.

Thiago Alcântara5

Strør som vanlig om seg med gode pasninger, men sliter likevel med å få kontroll på midtbanen sammen med kollega Henderson. Får dømt et meget billig straffespark mot seg i en duell med Jesus.

Luis Diaz7

Får et tidlig gult kort når han feller Martinelli. Flott forarbeid og assist til 1-1. Fikk en skade i venstre kne snaue ti minutter før pause, og måtte kaste inn håndkledet noen minutter senere. Synd, for han var aktiv og god i den snaue omgangen han fikk på banen.

Mohamed Salah4

Avslutter svakt utenfor på et skudd fra skrått hold etter en drøy halvtime. Fullstendig usynlig i denne kampen.

Diogo Jota6

Blir etter vår mening snytt for et straffespark, når Gabriel stopper hans innlegg med hånden, men VAR var ikke enige i det. Flott assist til 2-2.

Darwin Nunez7

Skaffer et tidlig hjørnespark, og tråkker til i duellene. Skyter hardt rett på Ramsdale fra skrått hold etter 25 minutter. Er på riktig sted når Liverpool utligner til 1-1. Slår et godt innlegg elleve minutteer før slutt. Spiller sin beste kamp i Liverpool-drakta, og river og sliter i Arsenal-forsvaret gjennom hele kampen.

Roberto Firmino6

Kom inn for en kneskadet Luis Diaz fem minutter før pause. Fornekter seg ikke, da han gjør sitt tiende mål mot Arsenal på vakkert vis. Han er nå Liverpools mestscorende mot The Gunners gjennom tidene.

Joe Gomez3

Kom inn for en ankelskadet Trent Alexander-Arnold i pausen. Innbytterpuls når Arsenal angriper bakrommet bak ham etter bare et par minutter av 2.omgang, noe som ble starten på et grusomt innhopp. Pådrar eg også et gult kort for uthaling av tiden.

Fabinho

Inn for Salah etter 69 minutter, men klarte ikke å sette preg på de siste tjue minuttene.

Ibrahima Konaté

Inn for Matip etter 69 minutter. Viktig blokkering etter 71 minutter.

Harvey Elliott

Inn for Jota etter 81 minutter, men blir ikke mye involvert.

Jürgen Klopp4

Burde ha grepet inn da begge midtstopperne ble med opp på frisparket som Liverpool får fire minutter på overtid i første omgang. Det straffet seg, da Arsenal kontret inn 2-1 like før pause. Treffer ikke på taktikken i denne kampen, da midtbanen tidvis ble overkjørt av Arsenal sin midtbane.