– Forventer å møte den beste utgaven av Liverpool

Kevin De Bruyne tar ikke lett på Liverpool selv om de røde har hatt en svak sesongstart i Premier League.

Manchester Citys giftige playmaker Kevin De Bruyne tror på ingen måte det blir en lett kamp for de lyseblå på Anfield på søndag, selv om Liverpool ligger som nummer ti på Premier League-tabellen etter en sesongstart med bare to seiere på åtte kamper.

– Jeg forventer å møte den beste utgaven av Liverpool. De har gitt fra seg noen poeng, men de er fremdeles Liverpool og jeg forventer at de som vanlig kommer til å være gode, sa belgieren etter Citys målløse poengdeling bore mot FC København i Champions League på tirsdag. 

City er ubeseiret så langt denne sesongen og må finne seg i å være favoritt når de gjester Anfield. Samtidig har Liverpool fremdeles en meget god hjemmestatistikk, og med publikum til stede er det over fem år siden forrige ligatap på hjemmebane. 

Vi husker godt Salahs drømmescoring forrige sesong. Slik gikk det på Anfield i fjor: 

– Vi har gjort det godt der de siste årene, selv om vi ikke vant i fjor. Jeg liker disse storkampene. De har bra atmosfære, og det er alltid vanskelig å møte et av topplagene, sa De Bruyne ifølge Mirror

Aké ser opp til sin landsmann

De Bruyne forventer at det blir en kamp med høyt tempo og mye kvalitet, slik det alltid er når lagene til Jürgen Klopp og Pep Guardiola møtes. 

– De er et lag der det går litt mer frem og tilbake, mens vi er litt mer opptatt av å kontrollere kampene. Desom vi klarer det har vi en god mulighet, sa midtbanespilleren.

Forsvarsspiller Nathan Aké uttalte seg også etter tirsdagens kamp. Mannen som vanligvis er midtstopper kan bli å se på venstrebacken mot Anfield, ettersom Joao Cancelo må ta høyrebacken i Kyle Walkers skadefravær. 

– Det blir en vanskelig kamp, men vi må bare sørge for å være på vårt beste, sa Aké, som ser frem til å møte landsmann Virgil van Dijk - en mann han ser opp til og som han mener holder høy klasse til tross for litt vaklende form denne sesongen. 

– Han har vært så god i så mange år, og er fremdeles en av verdens beste forsvarsspillere i mine øyne, sa Aké.