Klopp er sikker på at Marsch vil fyre opp Leeds-spillerne foran kveldskampen på Anfield

Avspark klokken 20.45 mellom Liverpool og Leeds under flomlysene en lørdagskveld i slutten av oktober borger for en intens stemning på Anfield.

Leeds har ikke vunnet på åtte kamper, men Jürgen Klopp mener at Yorkshire-klubbens resultater slett ikke står i stil med prestasjonene deres ute på banen. Liverpool-manageren er sikker på at hans kollega i Leeds, amerikaneren Jesse Marsch, vil sørge for å fyre opp sine spillere til kveldens kamp på Merseyside. 

Lei av å tape fotballkamper

Leeds på 18. plass har tapt sine fire siste kamper, og Marsch har sagt at han nå er lei av å tape fotballkamper. 

– Leeds kommer definitivt til å gå for seieren mot oss. De er superlivlige og superaggressive. Da Jesse ledet Salzburg handlet det mye om høyt press og slike ting. Det er ikke helt slik i Leeds. De presser isteden hardt på midtbanen, og gir bort lite rom. De går for kontringer, og har en rekke gode og talentfulle spillere, sa Klopp under den andre delen av sin pressekonferanse fredag.

– Bamford er tilbake, og de har Harrison og Aaronson med fart og vilje. De har noen skikkelige maskiner. Jeg er ikke sikker på om Adams kan spille, men dersom han kan det har de enda en arbeidshest på midtbanen. Det er masse å like med laget deres, men de har ikke fått noen gode resultater de siste 6-7 kampene, la han til om kveldens motstander.

– Jeg har hørt at Jesse Marsch har sagt at han er lei av å tape fotballkamper, og han er fra før veldig aktiv på sidelinjen. Han er selvsagt veldig aktiv i garderoben også. De vil komme hit, og han vil fyre dem opp.

– Dette er vår motstander nå. Vi må sørge for å være godt forberedt til denne kampen.

Da Marsch møtte Klopp på Anfield med Salzburg i 2019 så kom laget fra Østerrike tilbake etter å ha ligget under 3-0 ved pause, og det stod en stund 3-3 før Liverpool til slutt vant kampen 4-3. 

Liverpool - Leeds spilles på Anfield lørdag kveld, med avspark klokken 20.45. Kampen blir vist direkte på V Sport PL og Viaplay.