Klopp forventer flere mål fra Harvey

Harvey Elliott gjorde sitt tredje mål for sesongen, da han satte inn Liverpools siste mål i 3-0-seieren over Ajax.

Harvey Elliott har vært på banen i samtlige 17 Liverpool-kamper denne sesongen. Han har startet elleve av kampene, og har kommet inn fra benken i seks av dem. Det har resultert i tre scoringer.

I Premier League har han sju kamper fra start, og fire innhopp fra benken. Det har gitt en scoring.

– Helt siden Harvey startet å spille på førstelaget har han vist seg som en enestående spiller, sa Jürgen Klopp under sin pressekonferanse fredag.

– Nå spiller han for et lag som ikke er i perfekt form, men han har likevel vært veldig stabil i prestasjonene. Det er bra både for ham og oss, slo Liverpool-manageren fast.

Dersom Jordan Henderson ikke blir spilleklar etter smellen han fikk i høyre kne i kampen mot Ajax, kan midtbanen mot Leeds lørdag kveld bestå av Fabinho, Thiago Alcantara og Elliott.

Forventer flere scoringer

Uansett håper Klopp at Elliott igjen skal finne veien til nettmaskene, etter at han gjorde sitt tredje mål for sesongen da han satte inn Liverpools tredje mål på Amsterdam Arena.

– Det å score flere mål er noe han må få inn i sitt spill. Definitivt. Jeg forventet ikke at han skulle score med høyrebeinet i den situasjonen mot Ajax, men generelt sett må det komme flere scoringer fra alle våre offensive spillere på banen, sa Klopp.

– Han har nå sakte men sikkert begynt å score hyppigere, så det han har gjort så langt er veldig bra, avsluttet Liverpool-manageren.

Liverpool - Leeds spilles på Anfield lørdag kveld, med avspark klokken 20.45. Kampen blir vist direkte på V Sport PL og Viaplay.