Klopp hinter om at vi kan få se Liverpool spille med en spissduo på topp mot Nottingham Forest

Etter 1-0-seieren over West Ham hintet Jürgen Klopp om hva som kan bli det neste steget i Liverpools taktiske evolusjon.

Jürgen Klopp avslørte etter seieren over West Ham at hans neste taktiske endring kan bli å benytte Mohamed Salah i tospann med Darwin Nunez på topp. 

Nunez gjorde sitt femte mål for Liverpool i 1-0-seieren of The Hammers. Scoringen var hans første for de røde på Anfield.

Uruguayaneren var ikke i startelleveren da Liverpool slo Manchester City med samme sifre tre dager tidligere. Da benyttet han Salah som midtspiss, og egypteren gjorde kampens eneste mål.

Spissduo med masse fart i beina

Det er ikke lenge siden Klopp gikk bort fra sin tradisjonelle 4-3-3-formasjon, og han har siden benyttet en midtspiss støttet av en annen angriper i en litt dypere rolle. Nå hinter Liverpool-manageren om at vi får se Salah og Nunez sammen på topp i fremtiden, og det kan skje allerede mot Nottingham Forest på lørdag.

– Det er en sjanse for at vi kommer til å spille med Darwin og Mo sentralt. Det vil være en duo med masse fart i beina! Men vi må komme dit på en måte. Vi utvikler fortsatt dette systemet, og vi må tenke på hva som er best for hver enkelt kamp, sa Klopp til pressen etter seieren over The Hammers.

– Mo kan spille i 10 posisjoner, og han var konstant i midten og avsluttet angrep, selv om han startet ute til høyre. Han var uheldig nå og da. Det nye systemet utgjør ingen forskjell for ham offensivt, men defensivt har hatt fått litt nye oppgaver.