Klopp med syrlig stikk i retning Hamann

Satte ikke pris på spørsmål på pressekonferansen.

Liverpools kamp mot Arsenal på søndag startet helt forferdelig for de røde, men den ble nesten toppet av starten på tirsdagens pressekonferanse før møtet med Rangers i Champions League. Det andre spørsmålet Jürgen Klopp fikk i fleisen dreide seg nemlig om kommentarer Didi Hamann kom med i et tv-studio etter helgens 3-2-tap. 

Den tidligere midtbanespilleren sa at Liverpool-laget for øyeblikket mangler gnisten som skal til, og at Klopps stilling kan være truet dersom problemene fortsetter. Manageren likte dårlig at journalisten åpnet med dette spørsmålet. 

– En fantastisk kilde. Han er vel respektert overalt, sa Klopp sarkastisk om Hamann. 

Videre la journalisten til at han trakk frem kommentarene fordi Hamann er en tidligere Liverpool-spiller. 

– Det gir deg ikke retten til å si hva du vil, og spesielt ikke når du ikke har peiling. Jeg synes ikke Didi Hamann fortjener at du bruker hans uttalelser til å stille meg et spørsmål. Gjør meg en tjeneste og still ditt eget spørsmål, sa Klopp til journalisten.

– Det skjer ikke over natta

Deretter fikk han et spørsmål han faktisk kunne svare på, og det dreide seg om hvordan Liverpool skal snu den vonde trenden.

– Vi må kjempe videre. Det skjer ikke over natta. Folk vil ikke høre det, men sånn er det, sa manageren.

Han begynte så å snakke om dommeravgjørelsene i kampen på Emirates, og viste til at tidligere dommer Dermot Gallagher på Sky Sports slo fast at Michael Oliver gjorde feil i begge straffesituasjonene i kampen. Senere fikk Klopp også den utrolige beskjeden om at VAR ikke hadde kameraer tilgjengelig til å slå fast om Bukayo Saka var offside eller ei før 1-0. 

– Vi slapp inn tullete mål, spesielt det andre. Men mellom det første og andre målet spilte vi en veldig god kamp. I andre omgang kom vi ut og scoret vårt andre mål. Vi var ikke like gode etter pause, men kampen var åpen. Så fikk de et straffespark som ikke var straffe.

– Vi spilte ikke vår beste fotball, det så jeg. Vi spilte borte mot serielederen, som er i form. Vi tapte på måten vi tapte på, og det er vanskelig. Med korrekte dommeravgjørelser hadde det hjulpet. Vi tapte kampen og mistet tre spillere, men det eneste vi kan gjøre er å kjempe videre. Det gjorde vi også mot Arsenal. Det må vi gjøre i morgen også, sa Klopp. 

Onsdag venter en tøff bortekamp i Skottland.

– Rangers vil slå tilbake og få poeng i Champions League-gruppen. Nå vil de angripe i en flott atmosfære, og jeg gleder meg. En vanskelig kamp i en annen turnering, sa han.