– Veldig glad for å kunne sende fansen hjem med et smil i kveld

Jürgen Klopp var fornøyd med det han så av sine gutter på Ibrox.

Liverpool begynte ikke bra, men fikk etter hvert vist sin klasse da Rangers ble slått hele 7-1 på eget gress i Champions League onsdag. 

– Vi ønsket ikke å slippe inn først, men det måtte vi akseptere. Det var en veldig god prestasjon i vanskelige omgivelser, sier Liverpool-manager Jürgen Klopp etter kampen. 

– Faktisk likte jeg første omgang også. Vi slapp inn et mål etter et godt angrep, men reagerte på riktig måte. Vi spilte tidvis strålende fotball før pause, sier han.

Det var først etter hvilen at scoringene skulle renne inn. Til slutt vant Liverpool 7-1 blant annet etter et rekord-hattrick av Mohamed Salah. 

– Mo er en strålende spiller - det visste alle fra før, og han viste det igjen i dag. Bobby spilte også en strålende kamp, og det samme gjorde Harvey, Fabio og midtstopperne. Alle var helt påskrudd. Det kunne ha vært mye vanskeligere, sier han.

Tøffere utfordringer venter

Klopp var forberedt på at kveldens kamp kunne bli langt tøffere. 

– Vi vet at bortekamper kan være vanskelige. Men vi spilte fotball og spilte opp mot vårt potensial. Da er vi et ganske godt fotballag, sier Klopp. 

Tyskeren er likevel klar over at tøffere utfordringer er i vente - først og fremst i søndagens kamp mot Manchester City på Anfield. 

– Det er fint å få litt flyt og selvtillit inn mot City-kampen. Det ble en spesiell opplevelse i kveld, men vi vet at vi må bli mer stabile og vet at det er en annen utfordring som venter oss, men jeg kunne ikke bedt om mer, sier Klopp. 

– Liverpool-supportere har troen på dette laget. Det har jeg også. Jeg er veldig glad for å kunne sende fansen hjem med et smil i kveld. De fortjener det så mye. De har beholdt roen, og vi står sammen i dette, sier han.