Spillerbørs og folkebørs etter Rangers - Liverpool: Brasilianerens form er lysglimtet Liverpool trenger ut av mørket

Den første timen på Ibrox tilhørte Bobby Firmino, men så kom Mohamed Salah inn fra benken.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker7

Kan ikke klandres for 1-0. Er ellers våken og parat. Selv om det er mer fart i skottene i kveld, skaper de ikke all verden. Godt han har hansker på henga, for det ble kjølig i Skottland for brasilianeren.

Joe Gomez7

Et småfarlig tilbakespill halvveis i første omgang. Har ansvar for hjemmelagets livlige venstreside med Ryan Kent og Borna Barišić, klarer det greit. Bidrar ikke all verden fremover før sidebyttet, og høyresida ble tam uten Trent/Salah. Flere initiativ over i andre omgang. Serverer Firmino til 2-1. Uoppmerksom og unødvendig gult kort like før slutt.

Ibrahima Konaté8

Sent ute etter to minutter på Ryan Jack, men skulle vise at han var på tå hev i sin første start for sesongen. Antonio Čolak er i form og ingen lettvekter. Her hjelper det å ha Konatés fysikk. Heller ikke han rekker inn ved ledermålet. Viktig blokkering på målscorer Scott Arfield like før pause. Erstattes av Milner etter 79 minutter.

Virgil van Dijk7

Med Fashion Sakala inne var det et mer direkte Rangers på hjemmebane. Går for fort for han da Scott Arfield gjør 1-0. Tar mye av oppmerksomheten i feltet når Firmino stanger inn utligningen. Vinner sin andel i lufta.

Kostas Tsimikas6

Glimrende hjørnespark gir målgivende til Firmino og 1-1. Blir parkert på Scott Arfield andre farlige mulighet. Isoleres noe defensivt med Carvalho på sida. Erstattes av Robertson etter 69 minutter. Var det slutten på vikarperioden?

Jordan Henderson6

Både han og Fabinho blir tatt på senga ved 1-0. I denne oppstillinga er det viktig at de sentrale på midten følger løpene fra motstanderen. Erstattes av Thiago etter 69 minutter.

Fabinho7

Bedre i dag fra Fab, fremdeles et godt stykke til hans vante nivå. Ikke på plqww når Rangers går foran. Litt usikker på rollefordelinga mellom han og Henderson til tider. Noen svake pasningsfeil.

Harvey Elliott8

En som tidlig viste positivt driv fremover, i tillegg til å bidra defensivt. Måtte ta en del ansvar uten den naturlig høyresida med Salah/Trent. Litt vekk i perioder bare. Involvert i Liverpools fjerde. VAR er på plass og sørger for at han får godkjent sitt første Champions League-mål.

Fabio Carvalho6

Champions League-debutanten er dessverre negativt involvert ved åpningsmålet. Leverer ikke defensivt for laget. Kommer til Liverpools første avslutning ikke lenge etter, før han treffer blokka minutter senere. Det påfølgende hjørnesparket fører til utligning. Noe preget av anledningen?

Roberto Firmino9

Formspilleren scorer igjen. Gjør det godt med hodet først, holder markeringa unna og Allan McGregor er sjanseløs etter 24 minutter. Er på målscorerplass og omsetter innlegget fra Gomez etter 55. Skikkelig brasiliansk målgivende til Núñez. Klopp har mange spørsmål, men målformen til Firmino er noe positivt å ta med seg. Havner likevel litt i skyggen av Salahs innhopp. Erstattes av Jota etter 73 minutter. Trolig fordi han skal lede angrepet mot Manchester City.

Darwin Nunez8

Kan bli bedre på å vurdere når han skal holde på ballen og vente på lagkamerater, og når han skal sette fart og ta risiko. Gjør mye riktig, bare skorter litt på presisjonen noen ganger. Er trygg når han setter sitt første Champions League-mål for klubben. Erstattes av Salah etter 69 minutter.

Thiago Alcântara

Inn for Jordan Henderson etter 69 minutter. Sjelden at han ikke starter så fremt han er frisk. Ikke tilfeldig at Liverpool virkelig setter foten på Rangers sin hals med han på banen.

Mohamed Salah

Inn for Darwin Núñez etter 69 minutter. Scorer nesten umiddelbart. Viser fremragende kontroll etter 75 minutter, Rangers blir tilskuere, og legger på til 4-1. Det neste er rett rundt hjørnet. Fullfører hat-tricket på fem minutter. Utsøkt. Kanskje han skal få komme inn fra benken litt oftere? Kom an Manchester City!

Andy Robertson

Inn for Kostas Tsimikas etter 69 minutter. Tsimikas har ikke gjort seg bort, men det er lov å håpe at «Robbo» nå er klar for å ta på seg Manchester City-oppgaven.

Diogo Jota

Inn for Roberto Firmino etter 73 minutter. Får en slags målgivende til Salahs første scoring. Skikkelig målgivende etter 80 minutter til samme mann. Setter også opp Elliott like før slutt. Ikke scoret siden 10. april, 19 kamper, men positivt innhopp. Kan bli en viktig brikke i den nye formasjonen.

James Milner

Inn for Ibrahima Konaté etter 79 minutter. På de minuttene skjer det mye. De røde går fra kontrollert seier til målfest. Får spille mot sin gamle lagkamerat fra Aston Villa-tida, Steven Davis (37).