Dette sa Klopp på dagens pressekonferanse:Robertson spiller ikke mot Arsenal - og Arthur er skadet

Kampen mot serieleder Arsenal blir spilt uten Andy Robertson på venstrebacken.

Velkommen til pressekonferanse

Jürgen Klopp har forhåpentligvis noen oppdatering om Andy Robertsons skade når han møter pressen for å snakke om den kommende kampen mot Arsenal på Emirates. 

Om Nunez og ny formasjon

Nunez har vist i alle kampene han har spilt er at han kommer ofte i scoringsposisjon, og det er det viktigste for en spiss, og derfor kan alle være optimistisk med det som kommer fra ham framover. For oss er det viktig å bli uforutsigbare igjen, og det er flere systemer som er mulig og vi må da velge hva som er best mot neste motstander og hva som er best for oss. Men vi ønsker å være mer uforutsigbare. 

Om Arsenals endring siden forrige sesong

– Jeg har all mulig respekt for det Arteta har gjort. Han har gjort en veldig, veldig god jobb. Martinelli har blitt akkurat den spilleren jeg forventet. Jeg snakket med Ødegaard da han var 15 og hele verden ønsket ham, og han bestemte seg for Real Madrid. Men jeg husker som om det var i går da jeg satt i møte med faren han. Han hadde et par vanskelige år, men har nå blitt spilleren alle forventet. Saka ... oof, og Gabriel Jesus, Mikel kunne se i Man City hvor bra han kunne bli. Thomas Partey kunne alle se hvor bra var i Atletico Madrid. De har mye kvalitet, og et ungt og spennede lag. 

Om skader

Andy Robertson blir ikke klar til helga. Curtis Jones var tilbake i trening i går, og Arthur Melo fikk en muskelskade på trening før Rangers. Curtis Jones er nærmest å komme tilbake av de tre, så Robertson. 

Klopp om endringen i laget

– Vi må være gode til vi blir utrolige. Arsenal borte, Rangers borte - en annen kamp enn på Anfield, og så Manchester City. Jeg kan ikke si ennå at vi er ute av den dårlige perioden. Vi må forsvare oss som bare det mot alle vi møter. 

Klopp om Firmino

Firmino har scoret fem mål denne sesongen.

– Og så tar jeg ham ut av laget, sier Klopp.

– Målene han scoret mot Brighton var fantastiske. Han er en ekstremt viktig spiller for meg, og jeg er fornøyd med han så langt, og forhåpentligvis kan han score enda mer. 

Om å slippe inn mål først

– Problemet i vår situasjon er at om vi vinner kamper, så kommer noen å forteller om problemene i kampen før. Vi kjenner til det.Det er ikke i vår kampplan å slippe inn mål først. Vi ønsker å være på topp fra start. 

Om andre lag har «funnet ut av» Liverpool

– Andre lag har funnet ut hvordan de skal spille mot oss når vi ikke er på vårt beste. Andre lag har funnet ut av oss i flere år, men det var ikke noe de kunne gjøre med det fordi var utrolige. Uansett hvilket system vi bruker, så er det ikke system i verden uten svakheter. Det handler om hvordan vi presterer. 

– Fem bak, tre bak, fire bak, uansett handler alt om hvordan vi presterer og med hva slags intensitet. Det forandrer alt. 

– I måten vi spiller på trenger vi å være modige når vi forsvarer oss. Vi hopper fram med backene til deres. Om det ikke skjer på riktig tidspunkt, spiller de rundt det. Dere sier alle: «dere kan ikke forsvare dere som dette». Jo det kan vi! Vi har gjort det i over 200 kamper. Men noen ganger må man ta et steg tilbake for å få tilbake timiningen.