Sjekk ut høydepunktene fra lørdagens Premier League-runde:Brentford tok alle poengene på Etihad

City tapte foran egne supportere, Tottenham holdt på å rote det til mot Leeds og Newcastle fosser videre.

Vil du se alle målene fra Liverpools kamp mot Southampton? Da kan du trykke på denne linken.

Manchester City skulle bare ta en siste transportetappe hjemme mot Brentford før VM-pausen, men tidligere lørdag fikk vi servert et skikkelig sjokk på Ethiad.

Bortelaget tok ledelsen gjennom Ivan Toney i den første omgangen, og holdt på ledelsen en god stund. Det måtte til et skikkelig knallskudd fra Phil Foden på tampen av den første omgangen for å utligne målprotokollen før pause.

I den andre omgangen presset hjemmelaget på for seieren, men i det 98. minutt var det Ivan Toney som ble den store helten for Brentford. The Bees tok dermed sin første borteseier for sesongen, og for et sted å gjøre det på!

Se høydepunktene fra Manchester City - Brentford under:

Bournemouth knuste Everton 4-1 i ligacupen i midtuken og håpet nok på det samme da den samme motstanderen gjestet dem på sørkysten lørdag.

Det fikk de til, for The Cherries var ikke fornøyde før tre baller lå i nettet bak Jordan Pickford i Everton buret. Det betyr at Bournemouth bykser opp på en 13. plass på tabellen, mens Everton blir liggende rett over nedrykk, på 17. plass.

Marcus Tavernier, Kiefer Moore og Jaidon Anthony scoret målene for hjemmelaget.

Se høydepunktene fra Bournemouth - Everton under:

I Nottingham var det duket for kamp mot Crystal Palace, og skogvokterne stod med fire kamper uten tap på hjemmebane før kampen mot Patrick Vieiras menn.

Før kampen lå hjemmelaget på jumboplassen i Premier League, og det trengtes en seier. Den fikk de mot Palace.

Akkurat som mot Liverpool vant Forest 1-0, etter en scoring av Morgan Gibbs-White. Wilfried Zaha bommet på straffe for bortelaget i den første omgangen.

Se høydepunktene fra Nottingham - Crystal Palace under:

I London møttes to lag som er på vei i hver sin retning på tabellen. West Ham fikk besøk av Leicester, og trengte en seier etter to strake tap i ligaen.

Det ville ikke Leicester ha noe av. Brendan Rodgers sitt mannskap leverte en god prestasjon på bortebane og vant komfortabelt 2-0.

James Maddison og Harvey Barnes scoret målene for gjestene. Liverpool-linkede Youri Tielemans bommet også på et straffespark i den første omgangen.

Se høydepunktene fra West Ham - Leicester under:

Så var det duket for den siste kampen i 4-runden, og det var også den mest underholdende. Leeds tok ledelsen hele tre ganger på Tottenham Hotspur Stadium, men endte opp med å reise hjem uten poeng i bagasjen.

Det stod 1-2 til pause etter scoringer av Harry Kane, Rodrigo og Liverpool-dødaren Crysencio Summerville. I den andre omgangen utlignet Ben Davies for Tottenham, før Rodrigo igjen sendte Leeds i ledelsen.

I det 81. minutt snudde kampen, og i løpet av to minutter snudde Rodrigo Bentancur kampen for Tottenham. Leeds-spiller Tyler Adams pådro seg også en rødt kort i sluttminuttene.

Se høydepunktene fra Tottenham - Leeds under:

I 18:30-runden var det storoppgjør på St. James Park. Formlag nummer en Newcastle fikk besøk av Chelsea, som har slitt den siste tiden under Graham Potter.

London-klubben stod med fire kamper uten seier før møtet i Nord-England. Den rekken fortsetter, for blåtrøyene maktet ikke å score mot et kompakt Newcastle-forsvar.

Med Liverpools seier over Southampton tidligere lørdag klatrer de røde faktisk over Chelsea på tabellen. Det er gode nyheter i kampen for en topp 4-plass.

Joe Willock scoret målet for vertene.

Se høydepunktene fra Newcastle - Chelsea under:

På tampen av Premier League-lørdagen tok Wolverhampton imot serieleder Arsenal. The Gunners kunne gå fem poeng foran Manchester City på toppen av Premier League tabellen.

Det endte med en oppskriftsmessig borteseier etter to mål av Arsenal-kaptein Martin Ødegaard. Begge målene til nordmannen kom i den andre omgangen.

Mange har tvilt på at Artetas menn kunne utfordre Manchester City denne sesongen, men for øyeblikket ser det ut som London-klubben mener alvor.