Spillerbørs og folkebørs etter Liverpool - Southampton: Han ble sammenlignet med Suárez, men alt ligger til rette for at Núñez bygger sitt eget ettermæle i rødt

Som landsmannen Luis bruker Darwin litt tid på omstille seg til Liverpool, før det virkelig kan ta fyr.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker8

Spørsmål ved posisjonering og valg på 1-1. James Ward-Prowse slår gode frispark, og Alisson lykkes ofte med å være offensiv i feltet, men her blir det bom for førstevalget. God når innbytter Samuel Edozie kombinerer seg gjennom. Enorm redning på Ché Adams’ hodestøt i andre omgang.

Trent Alexander-Arnold7

Litt passiv da Ché Adams stuper frem på Mohamed Elyounoussis innlegg i så godt som første spilleminutt. Varselskudd på det som skulle komme. God kontroll senere, bortelaget forsøkte mer å søke rommet bak Núñez på motsatt side. Ut for Nathaniel Phillips etter 87 minutter.

Joe Gomez7

Litt under radaren har 25-åringen satt sammen flere kamper på rad, i takt med at Liverpool har lignet noe mer på seg selv. Fikk ha kapteinsbindet mot Derby og satte få steg feil her, selv om det i blant skjer noe bak ryggen hans. Merkes at han er godt trent fysisk nå.

Virgil van Dijk6

Får dele skylda for 1-1 med flere, men er den som er nærmest Ché Adams til slutt. Har sett bedre ut i det siste, men helt friskmeldt snakker vi ikke. Når det først går hurtig langs bakken er han ikke like solid som tidligere. En sterk takling som stanser innbytter Theo Walcott. Har kun scoret et mål denne sesongen, og var nære igjen i dag.

Andy Robertson8

Trent hopper over og «Robbo» treffer perfekt på hodet til Firmino. Også involvert fra kanten i forspillet til 2-1. Like perfekt er timingen når han slår inn til 3-1. Jakter på tidligere Everton-venstreback Leighton Baines sin assist-rekord. Funnet formen og trives i den Klopps nye formasjon. Ut for Kostas Tsimikas etter 86 minutter.

Harvey Elliott8

Magisk målgivende til Darwin Núñez som fikk kommentatorene til å tenke på Andrés Iniesta. Høy kvalitet på overblikket og utførelsen. Prikker pasninger. Spiller og opptrer som en senior. Stående applaus når han går ut for Milner etter 68 minutter.

Fabinho7

Med tanke på hans rolle må «støvsugeren» ta noe av skylda for at det er fri trafikk begge veier i åpningen, videre får han noe av æren for at de røde etter hvert fester grepet og dominerer omgangen. Kroppsspråket ser bedre ut på brasilaneren.

Thiago Alcântara7

Lang tå som bryter og starter angrepet hvor Roberto Firmino nesten har ballen i mål. Både uheldig og heldig i åpningen av andre omgang, sklir, men gjestene får ikke profittert. Sett han mer dominerende, men positivt for han å få avlasting på det kreative.

Roberto Firmino8

Lov å stusse over at Tite utelot denne mannen til VM. Kan ikke huske å ha sett noen score på hodet med ryggen mot mål, og så langt unna buret? Briljerer som kombinasjons-spiller og mellomroms-spiller med stor s. Sender fri Robertson som finner Núñez på 3-1. Ut for Alex Oxlade-Chamberlain etter 75 minutter.

Mohamed Salah7

Skaffer det tidlige frisparket som resulterer i gult kort på Duje Ćaleta-Car og 1-0. Enorm sjanse på bakre stolpe rett over kvarteret, Gavin Bazunu redder glimrende. Målet manglet, og det frustrerte som alltid Salah. Snytt for straffe i duell med Bella-Kotchap i andre omgang?

Darwin Nunez8

Får fortjent sette inn sitt fjerde ligamål i rødt, herlig vektet avslutning. Det femte kommer like før hvilen. Intelligent og offensiv i bevegelsene når han angriper Southamptons høyreside. Får alltid et eller annet til å skje. Navnet hans blir ropt av Anfield, når han går ut for Fábio Carvalho etter 87 minutter.

James Milner

Inn for Harvey Elliott etter 68 minutter. Fått litt ufrivillig hvile på grunn av hjernerystelseprotokollen. Virker å ha hatt godt av det. Bedre enn på en god stund i sin kamp nummer 600.

Alex Oxlade-Chamberlain

Inn for Roberto Firmino etter 75 minutter. Fint å se 29-åringen kunne spille jevnlig igjen, selv om Liverpool-karrieren nok nærmer seg slutten.

Kostas Tsimikas

Inn for Andy Robertson etter 86 minutter. Får noen minutter mot slutten da kampen ser avgjort ut.

Fabio Carvalho

Inn for Darwin Núñez etter 87 minutter. Virket gira på å gjøre inntrykk. En som skal bruke treningsleiren i Dubai godt.

Nathaniel Phillips

Inn Trent Alexander-Arnold etter 87 minutter. Det er alltid noe hyggelig med å se sympatiske Nat få minutter på øverste nivå.

Pepijn Lijnders8

Blir kastet litt inn i det etter at FA vinner frem i sin anke mot Jürgen Klopp, uten at det påvirker arbeidet inn mot kampen. Var nok heftig dialog underveis også, spesielt de første 10-15 minuttene. Med tyskeren i direktørboksen/skammekroken får 39-åringen en god opplevelse fra sidelinja.