– Den første klubben som viste interesse for meg i sommer var Liverpool

Aurelien Tchouameni har igjen snakket om overgangen som ikke skjedde.

Da Liverpool skulle forsterke midtbanen i sommer, var det Aurelien Tchouameni som sto øverst på ønskelista – og det så også ut til at de røde skulle få tak i den franske landslagsspilleren.

22-åringen hadde blitt linket til en rekke storklubber, både i Premier League og La Liga, men da det ble klart at Kylian Mbappé hadde ombestemt seg og likevel ville forlenge kontrakten sin med Paris Saint-Germain, gjorde det at Real Madrid endret på prioriteringene sine.

De gikk «all in» for Tchouameni, og vant kampen om midtbanespilleren med Liverpool. Prislappen ble på 80 millioner euro – en sum som kan stige til 100 millioner euro etter hvordan unggutten gjør det.

– Var i samtaler med Liverpool

Tchouameni, som er forventet å starte for Frankrike i franskmennenes første kamp i VM mot Australia på tirsdag, har gitt et intervju der han snakker om sommeren. Der bekrefter han at han kunne endt opp i Liverpool.

– Det første laget som viste interesse var Liverpool. Vi var i samtaler, sier den tidligere Monaco-spilleren til Le Parisien

Han sier videre at de røde var sjanseløse da Real Madrid kom på banen.

– Så meldte Real Madrid seg på, og jeg var veldig bestemt. Det var Real Madrid eller ingenting, sier han videre.

Den sentrale midtbanespilleren har etablert seg på Santiago Bernabeu, og har spilt 18 kamper i den hvite drakten så langt. Liverpool skal møte Real Madrid i åttendedelsfinalen i Champions League i februar og mars.