Det så ille ut for Henderson da Alexander-Arnold fikk sine første VM-minutter

Tre mål i andre omgang mot Wales sendte England til åttedelsfinalen. Der blir det afrikansk motstand.

Scoringer av Marcus Rashford og Phil Foden i løpet av to minutter tidlig i annen omgang sendte England i føringen mot Wales. Rashford gjorde senere i omgangen sitt andre mål i kampen og sitt tredje i mesterskapet, etter svakt keeperspill av tidligere Liverpool-keeper Danny Ward. England vant dermed kampen 3-0, og sendte waliserne ut av VM.

Samtidig ble Three Lions gruppevinnere i gruppe B, og er klare for åttedelsfinale mot Senegal kommende søndag klokken 20.00.

Jordan Henderson var denne gangen i Gareth Southgates startoppstilling, og ble utsatt for en svært stygg takling av Aaron Ramsay etter en times spill. Heldigvis klarte Liverpool-kapteinen å fortsette kampen, etter å ha fått behandling for smellen han fikk i høyre ankel.

Bare noen minutter tidligere, i det 57. minutt, hadde Trent Alexander-Arnold entret banen. Scouseren kom inn til sin 18. landskamp da han erstattet Kyle Walker, og fikk sin første minutter på banen i dette verdensmesterskapet.

Nederland møter USA

I den andre kampen i gruppe B vant USA 1-0 over Iran, og det blir dermed USA som blir Virgil van Dijk og Nederlands motstander i den første åttedelsfinalen i mesterskapet, som spilles lørdag klokken 16.00.