Detaljer i kontraktstilbudet begynner å sive ut

Roberto Firmino skal være åpen for å forlenge sin Liverpool-karriere, og nå er det kommet detaljer omkring kontraktstilbudet fra Liverpool.

Det pågår kontraktsforhandlinger mellom Liverpool FC og representanter for Roberto Firmino. Brasilianeren har vært sju år i Anfield-klubben, og skal være åpen for å forlenge oppholdet på Merseyside.

Firminos kontrakt løper ut i juni, men nå er angriperen ifølge Neil Jones i Goal.com blitt tilbudt en forlengelse av kontrakten på to år, med opsjon på et tredje år. Det vil i så fall binde Firmino til Liverpool minimum frem til sommeren 2025, og potensielt til sommeren 2026.

Firmino får nå noen ferieuker før han slutter seg til Liverpool-troppen som søndag 4. desember setter kursen mot Dubai for en tolv dager lang treningsleir. Der skal de røde blant annet spille treningskamper mot Lyon og AC Milan.

Fylte nylig 31 år

Liverpools nummer 9 fylte 31 år i oktober. Han representeres av det tyske agentbyrået Rogon, med Roger Wittman i spissen. Han har lenge vært involvert i spillerens karriere, og var også agenten hans da Firmino gikk fra Hoffenheim til Liverpool i 2015.

Florian Plettenburg i tyske Sky Sports meldte tidligere denne uken at det er god utvikling i kontraktsforhandlingene, men at partene ikke var kommet helt i mål ennå.