– Jeg føler fortsatt ikke at jeg har fått vist frem den virkelige meg

Curtis Jones er klar for å ta et nytt steg opp etter å ha signert en ny langtidskontrakt.

Torsdag kom bekreftelsen fra Liverpool FC om at Curtis Jones kommer til å være rød til sommeren 2027. Scouseren har signert en to års forlengelse med klubben, og er bundet til klubben frem til han er 26 og et halvt år gammel.

Han har allerede 81 kamper for Liverpools førstelag, og har vært del av et lag som har vunnet alle de hjemlige troféene – men han føler fortsatt at han har til gode å vise frem sin beste fotball.

– Jeg ønsker å virkelig markere meg der ute. Siden jeg kom opp til førstelaget har det alltid vært en hype rundt meg, og jeg har vært den unggutten som har vært i ferd med å slå gjennom. Jeg er en scouser som har scoret viktige mål og slik, men jeg synes ikke at jeg har fått vist frem til den virkelige meg ennå, sier hani et intervju med LFCTV.

Han mener at han har utviklet seg mye de siste årene.

– Definitivt, som person, men enda mer som spiller. Jeg har alltid vært unggutten som har spilt i ulike aldersklasser, så jeg har alltid vært ganske moden, men samtidig har jeg alltid vært en spesielt spillertype, og det kom til et punkt der de fant litt ut av meg. Jeg hadde for mange touch på ballen og rotet bort ballen litt, så jeg har endret spillet mitt, og det har vært for det bedre, sier han.

NY KONTRAKT: Curtis Jones er under kontrakt til sommeren 2027.

NY KONTRAKT: Curtis Jones er under kontrakt til sommeren 2027.

Vil bidra med flere mål

Jones har åtte mål og ni målgivende så langt på sine 81 første kamper for klubben, fra de aldersbestemte lagene var han kjent mer som en målscorer. For klubbens U19 og U18-lag scoret han 28 mål på 47 kamper, og for U21-laget ble det 13 mål på 33 kamper, ifølge tall fra Transfermarkt

– Jeg har snakket mye om hvordan jeg har endret spillet mitt, og at jeg tilpasser meg, blir modnere og slike ting, så jeg føler at brikkene faller på plass nå. Jeg føler at tiden er inne for at jeg skal gå ut der, og vise den virkelige meg. Score flere mål, ha flere målgivende, og hjelpe laget enda mer.

Denne sesongen har han også spilt sentralt på midtbanen. Det skjedde da han akkurat var tilbake fra skade, og Thiago Alcantara måtte trekke seg fra kamptroppen med tannverk samme dag som de røde skulle møte Nottingham Forest på bortebane. I utgangspunktet var Jones en angriper eller offensiv midtbane.

– På akademiet var jeg en som angrep, og første tanke var alltid at jeg ville ha ballen, løpe av gårde, og prøve å score, ha en målgivende eller skyte, sier han.

– Jo eldre du blir, og med mer rutine du får rundt laget og i Premier League og Champions League og slikt, så lærer du at det ikke er så enkelt som det, så du må endre spillet ditt. Jeg har spilt i en dypere rolle, og det gir meg litt mer disiplin og forståelse for å forsvare seg. Det er en stor del av spillet, og til tider er det bedre å gjøre det enkelt med ballen.