De utlånte: Årsverste for Tyler Morton & Co

Det meste har gått på skinner for Tyler Morton og Blackburn, men opprykksjakten fikk seg en på trynet i helga.

Det er mer enn VM-fotballen som ruller for tida. Her er helgas «loan watch».

Championship

Tyler Morton fikk 90 minutter på midten for Blackburn Rovers lørdag, men selv om hjemmelaget hadde ballen nesten 65 prosent av tida ble det en tung dag på Ewood Park. Tidligere Liverpool-spiller Ben Woodburn åpnet målshowet for Preston North End som vant hele 4-1. Avisa LancsLive omtalte det som sesongens verste prestasjon. Mortons lag er på 3.-plass i Championship, Preston er nå kun to poeng bak.

Full kamp ble det også for Rhys Williams i motsatt ende av tabellen. Han og Blackpool holdt Birmingham City til 0-0 hjemme. Det er nå kun et poeng opp til Wigan Atletic over streken.

League One

I League One spilte Conor Bradley hele for Bolton Wanderers, da Shrewsbury Town tok sin første hjemmeseier over Bolton siden 1983. To minutter på overtid satte midtstopper Chey Dunkley inn 3-2 for hjemmelaget. Bradleys lag beholder 5.-plassen og jobber for play-off da det er langt opp til direkte opprykk.

FINALETAP: Lucy Parry og Hibernian Women måtte se pokalen bli løftet av Rangers-damene.

League Two

Max Woltman startet da Doncaster Rovers tok borteseier mot Newport County i League Two. 19-åringen ble tatt av etter 65 minutter. Adam Lewis så kampen fra benken. Doncaster er med det kun to poeng unna play-off.

Hartlepool United kunne innkassere sin første borteseier på nesten ni måneder. Den kom motJames Balagizi og Crawley Town. Balagizi fikk en mulighet tidlig, men traff ikke. I stedet scoret gjestene to ganger i løpet av andre omgang.

Sky Sports Cup

I den skotske cupen ble Glasgow Rangers for sterke for Hibernian Women og Lucy Parry. Rangers kunne bokføre sesongens første trofé. 18-årige Parry startet kampen for Hibs på Tynecastle Park.