Firmino har fått en skade i baksiden av leggen

Uaktuell mot City i kveld.

Roberto Firmino kommer ikke til å være involvert når Liverpool møter Manchester City i ligacupens fjerde runde på Etihad i kveld, melder James Pearce i The Athletic. Brasilianeren har fått en skade i baksiden av den ene leggen.

Liverpools nummer 9 fikk et spark i baksiden av leggen på trening tidligere i uken, og ble sendt for å ta en scan av skaden.

Resultatene av denne undersøkelsen viste at skaden er relativt liten, men angriperen vil ikke bli risikert mot Pep Guardiolas lag i kveld.

Tredje angriper på skadelista

Firmino, som har scoret ni mål for Liverpool i alle turneringer denne sesongen, er også tvilsom til ligakampen mot Aston Villa på Villa Park 2. juledag. 

Liverpool-ledelsen håper at brasilianeren skal respondere godt på behandlingen han får, slik at han kan bli involvert i noen av Liverpools julekamper. De røde er vertskap for Leicester den 30. desember, før de reiser til London for å spille mot Brentford den 2. januar.

Jürgen Klopp har nok skadebekymringer i angrepsrekka fra før, med både Diogo Jota og Luis Diaz ute med langtidsskader. Jotas skade sitter i baksiden av leggen, mens Diaz jobber seg tilbake etter leddbåndskade i det ene kneet.