– Han spilte en eksepsjonelt god kamp

Jürgen Klopp hyller Darwin Nunez, trass i de mange misbrukte målsjansene.

«Han brenner sjanser som en pyroman» sa Pål André Helland i Viaplay-studio om Darwin Nunez etter Liverpools 3-1-seier over Aston Villa.

Liverpool vant bare sin andre bortekamp for sesongen i Premier League, etter scoringer at Mohamed Salah og Virgil van Dijk før pause, og et mål av innbytter Stefan Bajcetic i andre omgang, etter at Ollie Watkins hadde headet inn et reduseringsmål.

Nunez spilte en viktig rolle i den tredje scoringen, da det var en retur på hans innlegg som Bajcetic satte i mål.

– Han spilte en utrolig kamp. Livet kan være urettferdig. På foten er det trolig bare snakk om en tomme eller mindre, og ballen vil gå i mål. Han vil score mål snart, det er det ingen tvil om. Men hva han gir oss...den kraften han har er utrolig, sa Jürgen Klopp til Amazon Prime Sport etter kampslutt.

– Selvsagt vil han score mål. Jeg har vært i lignende situasjoner mange ganger med spisser. Alt ordner seg. Han spilte en eksepsjonell kamp.

To poeng nærmere topp fire

Med Tottenhams poengtap for Brentford i dag er Liverpool nå to poeng nærmere en topp fire-plassering enn de var før dagen startet. Det er nå fem poeng opp til Antonio Contes mannskap, som også har spilt en kamp mer enn de røde.

– Vi leverte en topp prestasjon, i en vanskelig kamp, sa Klopp om seieren på Villa Park. 

– Vi spilte eksepsjonelt bra i første omgang, selv om Villa hadde sine øyeblikk. Vi var veldig gode. Jeg likte det jeg så.

– I andre omgang bommet vi litt med den siste pasningen. Aston Villa presset oss hardt. Det er normalt når du spiller hjemme. Vi visste det ville skje. Du må komme deg gjennom slike perioder.